Online wijn proeven met Ilja Gort

8-11-2016

  • Ilja Gort (bron: Wikipedia)

Ilja Gort, bekend wijnmaker en auteur, zal op maandag 14 november een online wijnproeverij organiseren die te volgen is via het internet. Op deze interactieve online wijnproeverij/wijnworkshop kom je onder andere meer te weten over de nieuwe Bordeaux Supérieur van Ilja.

Ilja Gort

Naast zijn nieuwste Bordeaux wordt ook de La Tulipe Prestige Sauvignon Blanc geproefd en kan er met de wijnboer gepraat worden. Hij zal gaan vertellen over zijn chateau, hoe de wijn tot stand is gekomen en hoe de oogst is geweest. Ook geeft hij een kijkje achter de schermen van het wijnmaken. De sessie is geheel interactief dus mocht je vragen hebben aan Ilja dan kunnen deze direct gesteld worden tijdens de proeverij!

Meedoen

Wil je meedoen? Dan kan het proefformulier hier gedownload worden. De uitzending begint om 18.30 en is te volgen via deze link. Hier kun je je tevens aanmelden voor de proeverij.

Website: Chateau la Tulipe

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.