Oetker Collection X HiNOTE | Nostalgische ansichtkaarten, liefdesbrieven op speciaal briefpapier

23-3-2023

  • Oetker Collection X HiNOTEOetker Collection X HiNOTE
  • Oetker Collection X HiNOTEOetker Collection X HiNOTE

Oetker Collection, het hospitality bedrijf achter Masterpiece Hotels waaronder Hotel du Cap-Eden-Roc in Cap d’Antibes, The Lanesborough in Londen, Le Bristol Parijs, Eden Rock – St Barths, Jumby Bay Island in Antigua en L’Apogee Courchevel, en HiNOTE, de app die mobiele communicatie transformeert, lanceerden afgelopen februari een stijlvolle nieuwe samenwerking, Oetker Collection X HiNOTE.

Leestijd: 2 minuten

Oetker Collection X HiNOTE

Met slechts een paar simpele klikken kunnen hotelgasten een op maat gemaakte visuele afbeelding van briefpapier selecteren die representatief is voor elk pand van Oetker Hotels. Ze kunnen dan aangepaste tekst toevoegen of een foto uploaden en hun gepersonaliseerde HiNOTE gebruiken op alle belangrijke berichten- en sociale mediaplatforms om te communiceren met hun vakantiepartners of vrienden en geliefden thuis. “Wou dat je hier was” was nog nooit zo gemakkelijk en stijlvol!

Een ochtendgroet aan je vrienden verderop in de gang om de plannen van de dag te organiseren, een uitnodiging voor een lunch in cabana 18 in Hotel du Cap, of een momentopname van hun verblijf – gasten kunnen genieten van het delen van updates terwijl ze reizen. Of het nu gaat om een groepsfoto naast de beruchte frosékar in Eden Rock – St Barths, of een geïnspireerd liefdesbriefje uit de nieuwe tuin in Le Bristol Paris in de lente, de samenwerking Oetker Collection X HiNOTE stelt bezoekers in staat om berichten op een onverwachte maar speelse manier samen te stellen – een klein voorproefje van de unieke persoonlijkheid van elke accommodatie.

HiNOTE | Verbetert de ervaring van de gast

“HiNOTE werd gecreëerd om de manier waarop we ons digitaal uitdrukken te verbeteren, van alledaagse groeten en uitnodigingen tot gekheid en het delen van foto’s. Het is in feite luxe communicatie voor het tijdperk van het mobiele leven en veel luxer dan Oetker Collection, met iconische hotels van Hotel du Cap-Eden-Roc tot Eden Rock – St Barths, krijg je het niet. We zijn verheugd om te helpen het unieke DNA van de hotels tot leven te brengen met berichten voor gasten om verder te personaliseren en te delen – en mogelijk wat FOMO te veroorzaken.” aldus Alexis Traina, CEO en oprichter, HiNOTE.

“Bij Oetker Collection kijken we altijd hoe we de ervaring van onze gasten kunnen verbeteren en met deze chique samenwerking met HiNOTE kunnen we niet wachten om hen uit te nodigen hun eigen ‘hotel briefpapier’ te personaliseren en de ultieme ansichtkaarten of liefdesbriefjes van hun vakantie te sturen. Het is interactief en leuk en we kijken ernaar uit dat gasten creatief aan de slag gaan met deze geweldige middelen binnen handbereik.”- Simon Neggers, SVP Sales, Marketing & Communications, Oetker Collection.

Website: Oetker Collection X HiNOTE

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.