O. Vine Wine Essence Water™ l Waste van de druiven als basis voor een alcoholvrij water geïnfuseerd met wijn

9-7-2019

  • O.Vine wine essence waterO.Vine wine essence water
  • O.Vine wine essence water ChardonnayO.Vine wine essence water Chardonnay
  • O.Vine wine essence waterO.Vine wine essence water
  • O.Vine wine essence waterO.Vine wine essence water

Wine Water, Ltd., moederbedrijf van O. Vine, Inc., lanceerde recent water dat geïnfuseerd is met Chardonnay en Cabernet Sauvignon essence, dit om de markt van geïnfuseerde waters op te schudden. De twee alcoholvrije dranken bestaan ​​uit een unieke samenstelling van gezuiverd water en verborgen voedingsvoordelen van gerecycled wijndruivenresidu. O.Vine Wine Essence Water™ is uniek licht, droog, knapperig, met weinig calorieën en met antioxidanten. Het wordt gemaakt op de Galilea Mountain Winery in Israël.

De dranken van O. Vine kwamen recent op de markt nadat het bedrijf een jaar geleden debuteerden met hun prijswinnende infusies met wijndruivenresidu. Vorig jaar ontving O.Vine de onderscheiding ‘Best New Water’ op het prestigieuze Global Bottled Water Congress in Evian, Frankrijk. De lijn bestaat uit rode, witte, plat en bruisende, niet-alcoholische dranken afkomstig van een verschillende soorten druiven.

Wijn Wine Essence Water™

Wijn Wine Essence Water™ is een lijn van natuurlijke, niet-alcoholische dranken waarin de spirit van wijn tot uitdrukking komt en dat nieuwe normen stelt voor zowel duurzame inkoop als innovatie. Het geïnfuseerde water bevat geen conserveermiddelen of synthetische kleuren, de natuurlijk licht roze kleur en gezonde ingrediënten worden geëxtraheerd uit rode of witte wijn druivenschillen en pitjes.

De twee laatste innovatieve dranken zijn samengesteld uit de schil en zaden van afzonderlijke druivensoorten (Cabernet Sauvignon of Chardonnay), waardoor de kenmerkende essentie van deze geliefde druiven wordt toegevoegd aan het verfrissend water, zonder het effect van alcohol. Hetgeen overblijft van de druiven na het wijnbereidingsproces is een waardevolle bron van antioxidanten. Het hergebruik van dit afval zorgt ervoor dat de goede stoffen die nog aanwezig zijn in de restjes van het wijnproductieproces veranderen in aromatische, smakelijke waters. Een panel van voedsel- en wijnexperts werd samengesteld om de ideale mix van Chardonnay- of Cabernet-druiven te kiezen om O.Vine samen te stellen. Alleen duurzaam geteelde druiven uit geselecteerde wijngaarden die voldoen aan de gewenste parameters van smaak en kwaliteit worden gebruikt, terwijl ze ook moeten  voldoen aan dezelfde waarden van sociale verantwoordelijkheid en duurzaamheid.

“We zien O.Vine Wine Essence Water als een grote winnaar in de Verenigde Staten en deze twee nieuwe variëteiten zullen het merk alleen maar sterker maken”, zegt Bill Sipper, Managing Partner bij Cascadia Managing Brands. “Het sluit aan bij wat millennials zoeken – producten die biologisch zijn, gemaakt door bedrijven die het milieu respecteren. Millennials drinken ook minder alcohol. Deze combinatie maakt O.Vine een all-round winnaar.”

O. Vine Wine Essence Water ™ is ontstaan ​​in de Galilea-heuvels in Israël

De druiven zijn afkomstig van geselecteerde wijngaarden gelegen over de heuvels van Galilea in Israël. De Galilea is een van de oudste wijndruivenregio’s op aarde. “De omgeving waarin de druiven worden verbouwd, de kwaliteit van de aarde en het constante klimaat zijn factoren die de smaak, kleur, het lichaam en het aroma van wijnen bepalen; zo ook van wijnwijncollectie”, zegt Anat Levi, CEO en oprichter van Wine Water. “Chardonnay-druiven geteeld op verschillende locaties zullen onderscheidende kenmerken erven die erg van elkaar verschillen.”

“Het nieuwe drankduo is afkomstig van individuele druivensoorten”, vult Levi aan. “De Cabernet heeft een donker, roodfruitig karakter met een toon van chocolade en een zachte, scherpe twist. De Chardonnay geeft meer tonen van limoen, appel en karamel. Beide zijn even verfrissend en heerlijk. ”

Website: Wine Water

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.