Nieuwe trend | Het ultieme seafood feest

7-4-2017

  • Facebook - Hutspot
  • Facebook - Hutspot
  • Facebook - Hutspot
  • Facebook - Hutspot

Nieuw fenomeen op komst, shared dining aan lange tafels! Ingrediënten? Uiteraard een lange tafel, een lange placemat waar eten op geserveerd kan worden, een grote pan met eten (veel eten!), veel gasten en goede muziek. En nu? Alle gasten zitten aan tafel, de glazen zijn gevuld en nu zo snel mogelijk het eten op tafel. Niet op borden maar gewoon op de placemats in het midden van de tafel. Tijdens het ultieme seafood feest eet iedereen wat die wil onder het genot van een goed gesprek en een goed glas wijn.

The Ultimate Seafood Feast

Bij Pesca begonnen ze vorig jaar al met het organiseren van dit type evenement en het sloeg aan. 3 mei aanstaande zal het volgende evenement plaatsvinden. Ook dan worden er de lekkerste visgerechten, schaal- & schelpdieren op het midden van de tafel gelegd. Ben je gehecht aan eten met bestek, dan is dit niet de plek om te zijn. Al het eten is bedoeld om te eten met je blote handen. Letterlijk grab’n bite.

Ook in de Verenigde Staten zagen we deze nieuwe trend op het gebied van shared dining al vaker voorbij komen. In de Verenigde Staten noemen ze het “The Ultimate Seafood Feast”. Business Insider maakte er een mooi filmpje van. Een grote pan met kokend water wordt vol gegooid met de meest exclusieve schaal- & schelpdieren die later midden op tafel wordt gegoten. Schortje voor, handschoenen aan en you’re ready to go!

Pesca Sea Harvest Dinner

Nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe trend? Bekijk het evenement op de Facebook pagina van Pesca. Veel eetplezier!

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.