Nieuwe stijl shop in de nhow lobby Rotterdam

15-6-2015

nhow Rotterdam opent een pop-up shop met hippe en uitsluitend lokale designproducten.

Pop-up shop in de nhow lobby

De lobby van het nhow hotel ziet er regelmatig anders uit door bijvoorbeeld ruimte te bieden aan exposities en belevenissen. Met deze pop-up shop brengt het hotel kwalitatieve lokale labels onder de aandacht van haar gasten in een tijdelijke setting (tot en met augustus 2015). Een vervolg wordt echter niet uitgesloten eventueel met andere interessante items.
“We geloven heel sterk in de kracht van lokale labels en designers en wisten zonder twijfel dat dit het soort producten waren dat wij aan onze gasten wilden tonen. Het gaat ons niet zozeer om de verkoop, maar om het verhaal over onze stad. Rotterdam heeft ontzettend veel te bieden als het gaat om design.” aldus Hermann Spatt, directeur van nhow Rotterdam.

Origineel en betaalbaar

Zo zijn de new shopping bags van Susan Bijl, diverse tekstuele verwenners van Mwah, designer sokken van Alfredo Gonzales, prachtige porseleinen kopjes van Label Aleph en de boeken van fotograaf Ruud Sies geselecteerd voor de eerste editie van de shop. Ook verkoopt nhow een aantal kleine eigen items zoals onder andere de nhow condooms met ondeugende teksten als: ‘Use me now’ en ‘Do it now’. De producten zijn veelal betaalbaar en gemakkelijk mee te nemen in het vliegtuig, zodat het een origineel souvenir is.

Bron: nhow

Website: nhow Rotterdam

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.