Nieuwe locatie FG klaar voor absolute culinaire top

9-8-2016

  • De Modbar

Vanaf vandaag opent François Geurds de deuren van zijn FG op een nieuwe locatie. Pal naast FG Food Labs gaat de chef voor niets minder dan het beste. Wij mochten dit afgelopen vrijdag al ervaren en kunnen aangeven dat hun toekomstige gasten culinair volledig in de watten zullen worden gelegd! Wij wensen François en zijn team heel veel succes en plezier op de nieuwe locatie en met de weg naar de absolute top, de derde Michelin Ster.

Details van de nieuwe locatie FG

Vanaf vandaag pendelt François Geurds niet meer tussen zijn twee sterrenzaken en kan hij zich focussen op niets anders dan kwaliteit. FG restaurant bestaat voor de 50% uit keuken en bar, de andere 50% is het zitgedeelte met 54 zitplaatsen. Wat meteen opvalt als je de zaak binnenloopt zijn de riant zittende stoelen, uitgekozen door François zelf. Door de uniek hoge rugleuning krijg je nog meer het gevoel dat je alleen met je tafelgenoten zit.

Ook de private dining area heeft een unieke inrichting. De omgekeerde tuin aan het plafond geeft de ruimte een natuurlijk gevoel. Ideaal voor vergaderingen of kleinere groepen.

Op de toiletten gebeurt iets unieks! Een waterval bij de wasbak. Langzaam druppelt het water van het plafond naar beneden. Net even wat anders dan een standaard spiegel.

Uniek koffiezetapparaat

Dat perfectie in de kleine dingen zit blijkt uit het feit dat het restaurant beschikt over de eerste ModBar van Nederland. Een uniek koffiesysteem dat iets wegheeft van een biertapinstallatie. De ModBar is één van de meest geavanceerde koffiesystemen ter wereld. Zo heeft François er een osmose systeem aangekoppeld waardoor het water volledig gefilterd wordt. Nadat het water is gefilterd kunnen er weer verschillende stoffen aan worden toegevoegd. Met dit ingenieuze idee kan iedere watersoort ter wereld worden gesimuleerd.

Website: FG Restaurant

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.