Nieuw rietje McDonalds verbetert beleving bij het drinken van milkshakes

16-2-2017

  • McDonalds shakes
  • McDonalds straw
  • McDonalds straw

Heb je tijdens het drinken van een mixdrankje weleens gehad dat er constant maar één smaak tegelijk overheerste terwijl je de rest niet meer proefde? McDonalds heeft hier nu de oplossing voor! Met behulp van een nieuw uniek rietje verbetert McDonalds de belevenis van het drinken van een shake.

Chocolate Shamrock Shake

Het drinken van een milkshake bij de McDonalds zal na deze maand nooit meer hetzelfde zijn, in Amerika is er vanwege St. Patricksday en alle festiviteiten eromheen namelijk bij sommige vestigingen een limited-edition rietje verkrijgbaar. Het rietje werkt het best in combinatie met de Chocolate Shamrock Shake, een milkshake die tijdens ‘shamrock’ season alleen verkrijgbaar is in Amerika. De shake bestaat uit twee delen, één deel chocolade shake met daaronder de Shamrock shake (een shake op basis van mint). Dit nieuwe recept gaf McDonalds de kans om de beleving van het drinken van shakes te herontdekken (check ook de video). Het doel hierbij was om ervoor te zorgen dat klanten bij iedere slok 50% chocolade en 50% mint proeven en niet de verschillende smaken na elkaar, wat het geval is bij een normaal rietje.

Het speciaal ontworpen rietje

Doordat het design zo uniek is, zijn er voor deze periode slechts 2000 rietjes gemaakt. Deze rietjes zijn alleen verkrijgbaar bij de door McDonalds geselecteerde restaurants en krijg je gratis bij een Chocolate Shamrock Shake. Ben jij binnenkort in Amerika en wil jij één van deze unieke rietjes? Kijk dan hier waar en wanneer je deze kunt krijgen. Wees er snel bij want de Chocolate Shamrock drankjes en rietjes zijn maar voor een korte tijd verkrijgbaar.

De nieuwe collectie drankjes bij McCafé in Amerika

Drie andere drankjes van mint en chocolade die vanaf deze maand tijdelijk bij de McCafé’s geschonken worden zijn de Shamrock Chocolate Chip Frappé, de Shamrock Mocha en de Shamrock Hot Chocolat.

Omdat het St. Patricksday en ‘Shamrock seasons’ is doneert McDonalds tussen 11 en 17 maart $0.25 per Shamrock Chocolate drankje aan het Ronald McDonald Kinderfonds.

Bron: McDonalds Press Room

Website: McDonalds

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.