NH Hotels laten hun hart zien!

22-12-2014

De NH Hotel Group heeft wereldwijd haar charitatieve Kerstcampagne ‘Hotels with a Heart’ gelanceerd. De campagne is in samenwerking met onder andere het Ronald McDonald Kinderfonds, het Iris Hospital in België en het Lenval Children’s Hospital in Frankrijk.

Hotels with a Heart

De NH Hotel Group biedt gratis overnachtingen, high-tea’s, Kerstdiners en kookworkshops in haar hotels aan voor gezinnen die een zware tijd hebben gehad vanwege de ziekte van hun kind. Dit jaar is het tienjarig jubileum van het ‘Hotels with a Heart’ initiatief, en inmiddels heeft het een prominente plek gekregen in het Corporate Responsibility Programma (Maatschappelijke Verantwoordelijk ondernemen) van de hotelgroep.

De NH hotels laten hun hart zien

In de periode van 22 december 2014 tot en met 11 januari 2015 zullen 43 hotels in de Benelux, Engeland en Frankrijk voor dit initiatief gasten ontvangen en ze een hart onder de riem steken. In totaal worden er wereldwijd zo’n 300 hotelovernachtingen aangeboden. Ieder hotel heeft een speciale ambassadeur voor het initiatief aangesteld die er persoonlijk op toeziet dat het de families aan niets ontbreekt tijdens het verblijf.

Campagnevideo

De campagnevideo over dit initiatief is in verschillende talen gepubliceerd. We hadden het nog sterker gevonden als ieder land een ander verhaal zou vertellen, nu is het verschil tussen de landen ‘slechts’ een andere voice-over en ondertiteling. Dit zou het mooie gebaar zeker nog versterkt hebben.

Bron: NH Hotels

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.