NH Hotel Group presenteert VIP Level in NH Collection Eurobuilding

4-6-2015

  • VIP Lounge
  • 99 sushi bar
  • Diverxo

 

In NH Collection Eurobuilding in Madrid is het VIP Level serviceconcept officieel gelanceerd.

VIP level in het hotel

Het VIP Level biedt gasten een scala aan services en privileges in het hotel, zoals een privé-receptie en Guest Relations desk, een VIP Breakfast Room met een hoogwaardig a-la-carte aanbod, early check-in vanaf 12:00 uur, late check-out tot 14:00 uur, ongelimiteerde toegang tot het luxueuze Metropolitan Fitness & Wellness Centre, toegang tot de Executive Lounge op de vijftiende verdieping en voorrang bij het reserveren van een tafel in het 3* Michelinrestaurant DiverXO, eveneens gesitueerd in het gebouw.

Privileges buiten het hotel

Ook buiten het hotel biedt het VIP level privileges, zoals een Personal Shopper, premium shopping services bij El Corte Inglés en Las Rozas Village, de Europcar Prestige Service (waarbij premium cars bij het hotel worden afgeleverd), snelle toegang tot het Prado Museum en het Thyssen museum en de mogelijkheid om een VIP-box in het nabijgelegen stadion van Real Madrid te reserveren.

Voor gasten die iets meer verwachten

Volgens Hugo Rovira, Managing Director van NH Hotel Group Spanje, Portugal en Andorra, past het VIP Level naadloos in de reeds bestaande services van het hotel : “Sinds de heropening, als NH Collection vlaggenschip in Spanje, is NH Collection Eurobuilding uitgegroeid tot één van de beste zakelijke en recreatieve hotel in Europa. Het biedt de gasten die ‘iets meer’ verwachten van hun reis alles wat ze nodig hebben om van hun verblijf een onvergetelijke ervaring te maken.”

Bron: NH Collection

Website: NH Hotels

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.