‘Next generation’ businessmodel door Miami Grill | ‘Express Double Drive Through’

28-4-2020

  • Miami Grill has a new franchise concept prepared for the New Normal in the post Covid-19 world

Miami Grill, een in Zuid Florida gevestigde fast-casual restaurantketen, heeft hun businessmodel voor de ‘next generation’ bekend gemaakt: de ‘Express Double Drive Through’. Miami Grill was al bezig met het ontwikkelen van dit concept voor de Covid-19 crisis uitbrak en heeft de ontwikkeling nu versneld met verschillende reeds geïnteresseerde investeerders. De due diligence (uitgebreide controle)-periode voor dit nieuwe franchise aanbod is voltooid en volgens het bedrijf is dit een direct antwoord op de veranderde zakelijke omgeving in de wereld na COVID-19.

Miami Grill | Klaar voor het ‘Nieuwe Normaal’ met de lancering van een franchisemodel voor de ‘next generation’

Het nieuwe businessmodel zal dezelfde maximale inkomstenstromen hebben als het traditionele model met een extra functie van dubbele ‘drive-thru lanes’. Daarnaast krijgen klanten ook de mogelijkheid om vooraf te bestellen via de Miami Grill app en dit dan ter plekke op te halen bij een pick-up raam voor voetgangers. Ook wordt online bestellen mogelijk bij alle grote thuisbezorgbedrijven en gaan ze cateren in samenwerking met Ezcater. Er komt ook een model wat een kleine binnenruimte biedt voor klanten om te bestellen en af te halen. In dit model komt er geen ruimte om binnen te eten.

“Wij zijn van mening dat dit model een groot deel zal uitmaken van onze toekomstige groei en een uitstekende optie voor een investering biedt die een grote groep zal aanspreken die op zoek zijn naar een veerkrachtige zakelijke kans,” zegt Robert Haar, Vice President, Franchise Development. Het express-model beschikt over een geprefabriceerd bouwproces met een lagere initiële investeringsbehoefte die een snellere ROI en bouwfase oplevert. De units zullen van start tot finish in een veel kortere periode worden geopend en er is minder kapitaal voor nodig.

“Gegeven de kleinere footprint, de efficiency en stroomlijning van het geprefabriceerde bouwproces, is dit nieuwe model een investeringskans die tegen veel lagere kosten kan worden aangeboden dan het traditionele model,” zegt Haar. “Goede locaties zijn in heel Florida en het Zuidoosten van Amerika beschikbaar.” Miami Grill biedt een uitgebreid trainingsprogramma voor franchisenemers. Geïnteresseerde kunnen kijken op de website van Miami Grill Franchise.

Over Miami Grill®

Het hoofdkantoor van Miami Grill is gevestigd in Boca Raton, Florida. Het is het nieuwste fast-casual concept op de markt, ontwikkeld door dezelfde eigenaren als van Miami Subs, Miami Subs Capital Partners 1, Inc en belangrijke aandelenpartner Armando Christian ‘Pitbull’ Pérez. Miami Grill® en het ‘Everything Goes®’ concept geven de smaak en sensaties van South Beach weer en bieden een gevarieerd menu.

 

Website: Miami Grill

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.