Museum of Ice Cream in Los Angeles | Experimentele reis door de wereld van ijs

31-3-2017

  • Museum of ice cream
  • Museum of ice cream
  • Museum of ice cream

Het ‘Museum of Ice Cream’ opent in april haar deuren aan de West Coast van Amerika, met als langverwachte tweede locatie, het zonnige Los Angeles. Gestationeerd in het ontluikende kunst district in het centrum van Los Angeles, verwelkomt het ‘Museum of Ice Cream’ bezoekers voor een experimentele reis door de wereld van ijs.

Over het ‘Museum of Ice Cream’

Herinner jij die gekke ideeën nog die je bedacht als kind? Het ‘Museum of Ice Cream’, opgericht door Maryellis Bunn, is de plaats waar grillige ideeën en producten worden omgezet in real life ervaringen.

Het ‘Museum of Ice Cream’ kreeg wereldwijde aandacht met de opening van de eerste vestiging in 2016 in New York City, de kaartjes waren binnen vijf dagen uitverkocht en er stonden meer dan 200.000 mensen op de wachtlijst. De locatie in Los Angeles is vier keer groter dan de locatie in New York City en toont 10 volledig opnieuw bedachte installaties.

Wat kun je er verwachten?

Het museum bestaat uit de gekste ideeën zoals een ‘banana split’ met tienduizenden ‘bananen’, een mint ‘kas’, een zaal gewijd aan Californië, een gesmolten ijslolly jungle en nog veel meer. Het iconische spikkels zwembad waarin je kunt zwemmen wordt gevuld met honderd miljoen spikkels speciaal ontworpen en geproduceerd voor en door het ‘Museum of Ice Cream’!

Je kunt er hongerig naar toe gaan, want gasten krijgen de nieuwste ijs creaties waarmee je zeker wordt verrast! Het museum heeft de beste selectie van ijs samengesteld om de gasten te laten genieten. In het hele pand, zal het museum één ‘scoop van de week’ van diverse ijsbereiders uit Californië tentoonstellen, zoals van McConnell’s, Salt & Straw, Coolhaus en CREAM. Daarnaast is er een speciale mochi ijs proeverij van My/Mo zijn. DOVE® Chocolate is verantwoordelijk voor de zijdezachte smaak van chocolade!

Wanneer?

Het ‘Museum of Ice Cream’ is geopend van 22 april tot en met 29 mei van 11:00 uur tot 22:00 uur, woensdag t/m maandag. De ticketprijzen zijn inclusief twee ijs proeverijen en enkele eetbare verrassingen! Ticketprijzen zijn $ 29 per persoon, $ 18 voor kinderen (3-12) en senioren (60+). Het ‘Museum of Ice Cream’ zal de komende periode op nog meer locaties tijdelijk worden geopend.

Website: Museum of Ice Cream

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.