Moonshine Raceway | In de ‘The Four Thieves’ pub

16-1-2018

Moonshine Raceway is een nieuwe sportactiviteit die de mogelijkheid biedt om de spanning en sensatie van de motorsport te ervaren. Het is veilig, goedkoop en leuk! Chauffeurs worden uitgenodigd om één van de 10 perfect op elkaar afgestemde topklasse superauto’s te besturen, om met behulp van stuur- en pedaalbedieningen hun auto’s naar de overwinning te spelen. De eerste Moonshine Raceway werd vorig jaar geopend in pub en microbrouwerij ‘The Four Thieves’ in Londen. Zouden dit soort leuke en aantrekkelijke arcade-spellen mensen naar de verdwijnende kroegen kunnen lokken?

The Four Thieves

The Four Thieves is een pub en microbrouwerij in het hart van Battersea, in de buurt van het station Clapham Junction. Overdag serveren ze eten, een selectie house brews en craft bieren en wijn. Ze hebben zelfs een Gin Yard met een enorme gin-collectie. Hun arcade bevindt zich op de bovenste verdieping, hier kunnen meer dan 200 mensen meerdere arcade spellen spelen zoals de Moonshine Raceway, de op afstand bestuurbare autosport racebaan. Daarnaast hebben ze Virtual Reality en de mini ‘crazy’ golfbaan van Plonk, evenals tafelvoetbal, verschillende retro arcade kasten en flipperkasten. Ze hebben ook twee spelruimtes waar ‘games Lady Chastity’s Reserve’ worden georganiseerd door Handmade Mysteries, deze games noemen zij ‘the next generation escape room’  moeten van tevoren worden gereserveerd. Leuke manier om mensen terug de kroeg in te lokken! We hebben het vermoeden dat het inzetten van dit soort arcade games in kroegen zeker kan werken. Tijdens de lunch werden zeker de mannelijke collega’s enthousiast over het idee.

Moonshine Raceway

De Racing Bug (wereldleider in scale motorsport) wil meerdere sensationele 10-coureursrace-systemen en circuits op locaties in Engeland gaan neerzetten, de baan in de The Four Thieves is het begin. Het racesysteem, oorspronkelijk ontworpen als trainingshulp voor echte coureurs, bootst elk aspect van de sport na.

Website: The Four Thieves

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.