Alain Passard krijgt mooi eerbetoon

28-11-2014


a video by Fine Dining Lovers

Een mooier  eerbetoon kun je als chef niet krijgen volgens ons! Acht chefs die ooit gewerkt hebben voor en geïnspireerd zijn door Alain Passard, hebben gezamenlijk een diner verzorgd ter ere van zijn kookstijl. Geïnitieerd door Le Fooding en gesponsord door San Pellegrino. ‘Alain Passard et les Arpégiens’; Björn Frantzén, Sven Chartier, Mauro Calagreco, David Toutain, Tatiana Levha, Bertrand Grébaut, Marc Cordonnier en Ludo Lefebvre.

Reunie: Chefs vertellen over Alain Passard’s kookstijl

Groenten, respect voor het product, kijken en luisteren naar het product, het product van dit moment heeft de meeste smaak, voorzichtig zijn met verhitten en de juiste balans tussen vet en zuur. Een mooi eerbetoon aan Alain Passard.

Mooi eerbetoon

Leuk idee om rondom een presentatie van een tijdschrift of boek zoals de Lekker, Gaultmillau Nederland, Grootspraak of bij een speciale uitgave van de Delicious een soortgelijk eerbetoon aan een Nederlandse chef te organiseren.

Bron: www.finedininglovers.com/video/events/fooding-paris-2014-passard-video

Website: evenements.lefooding.com/2014/passard-et-les-arpegiens

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.