Mix en match je favoriete chips met een sandwich bij Mr. Crisp

28-8-2015

Mr. Crisp is Engeland’s eerste crispy broodjeszaak waar je de keuze hebt tussen meer dan 35 soorten chips om aan je sandwich toe te voegen. Mr. Crisp is een shop in West Yorkshire, geheel gewijd aan de kunst van de chips sandwiches.

Op dit moment bereiden de meeste nieuwe concepten die we spotten gezonde gerechten of ze hebben in ieder geval de intentie om dit te doen. Maar met elke enquête die we afnemen geven veel mensen aan geen oog te hebben voor het gezonde aspect wanneer ze uiteten gaan. Chips op sandwiches is nieuw voor mij! Hoewel ik wel weet dat je al jaren in de Verenigde Staten een zakje chips krijgt bij je sandwich. Ik dacht altijd dat je dit naast je sandwich moest eten, maar je kunt het er natuurlijk ook op strooien, het voegt waarschijnlijk een crunch toe aan de sandwich!

Mr. Crisp

Marc Pearson, eigenaar van Mr. Crisp, werd geïnspireerd door een soortgelijke winkel in Belfast en hij biedt 35 verschillende soorten chips en een uitgebreid sandwich menu met thee en baguettes, volgens The Daily Mail. Mix en match je eigen favoriete smaakcombinaties in jouw ultieme crispy sandwich.

Inspiratie

Zijn er al restaurants, eetcafés waar je ook dit soort sandwiches kunt samenstellen? Niet dat ik langskom, maar er zijn vast liefhebbers van chips die dat wel doen! ^Marjolein

Bron: The Daily Mail

Website: Mr. Crisp 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.