Mini Pancakes

31-3-2015

Mini Pancakes is gekozen als poffertjesleverancier door het Nederlandse paviljoen op World Expo 2015. Tijdens deze editie van de wereldtentoonstelling in Milaan, staat voedsel centraal. Daarom mag het oer-Hollandse gerechtje, het poffertje, niet ontbreken. In alle landen waar dit Bunschotense bedrijf actief is, waaronder de Golfstaten, blijken poffertjes razend populair te zijn. Zo populair dat Mini Pancakes recentelijk een vaste winkel in Dubai heeft geopend.

Dubai

Door de activiteiten die plaats hebben gevonden in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Koeweit en de Verenigde Arabische Emiraten, is Mini Pancakes marktleider in de verkoop van Hollandse versgebakken poffertjes. Mini Pancakes staat op Global Village, het jaarlijkse internationale festival in Dubai waar meer dan 5 miljoen bezoekers op afkomen. Mini Pancakes ontving hier voor vorig jaar de Best Retail Award van Global Village. De jongste zoon van sjeik Mohammed bin Rashid al Maktoum heeft deze uitgereikt. Met de recentelijke opening van de permanente Mini Pancakes vestiging, zijn poffertjes het hele jaar door verkrijgbaar in Dubai.

Moderne vorm

Bij Mini Pancakes wordt er geen genoegen genomen met een klontje boter en poedersuiker. Dit is slechts één van de vele opties. Je kunt kiezen uit witte chocola, Nutella, verschillende siropen, limoen en zelfs smeerkaas als topping. Volgens Tomek Aalders, de directeur van Mini Pancakes, zijn de poffertjes niet oubollig maar lekker en leuk.

World Expo 2015 is van 1 mei tot en met 31 oktober 2015 in Milaan.

Website: Mini Pancakes

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.