Mini Fashion Bar by Pimkie

14-8-2015

Hotel Banks in Antwerpen heeft de eerste Mini Fashion Bar van modemerk Pimkie. Pimkie heeft het mini-bar concept geadopteerd om zijn laatste collectie van kleding en accessoires aan de vrouw te brengen.

Mini Fashion Bar in Hotel Banks

Het modemerk richt zich op fashionistas die kledingstukken zijn vergeten, in hun kleine ‘Mini Fashion Bar’ zijn verschillende items van de Pimkie collectie verkrijgbaar. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan een regenjas, comfortabele schoenen en zonnebrillen. De collectie is afhankelijk van de locatie, events en het weer. De Mini Fashion Bar is geïntegreerd in de kast van de hotel kamer, gasten kunnen passen en via de fashion conciërge andere maten opvragen. Bij het uitchecken kun je dan betalen. Er zijn plannen voor Mini Fashion Bars in hotels in Milaan, Barcelona, Berlijn en Parijs.

We hebben al eerder leuke initiatieven voor samenwerking tussen hotels en kledingzaken gezien zoals het Room Shopping in het Dylon hotel. Dit is samenwerking tussen het hotel en www.9straatjesonline.com. Waarbij de hotelgasten de mogelijkheid hebben om online door het assortiment van de 40 boetiekjes op die straatjes te browsen. Wij zijn benieuwd naar het succes van dit extra verkoopkanaal voor Pimkie en de extra service van het hotel……

Website: Mini Fashion Bar 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.