Miller Lite’s drinkbare ornamenten | Beernaments

13-12-2021

  • Beernaments Jimmy O Yang
  • Beernaments

Verenigde Staten – De feestdagen staan ​​voor de deur en de kerstbomen zijn versierd – maar Miller Lite geeft bierliefhebbers in de Verenigde Staten een reden om wat ruimte in hun bomen vrij te laten voor nog een extra feestelijk tintje. Ze introduceren de Beernaments: Miller Lite’s allereerste drinkbare ornamenten.

Leestijd: 2 minuten

Beernaments | Drinkbare ornamenten voor bierliefhebbers

Om Beernaments te lanceren, heeft het merk samengewerkt met acteur en komiek Jimmy O. Yang. Hij legt de kerstmagie achter het drinkbare decor uit en geeft je vakantiehacks om je boom extra vrolijk te maken door middel van een video.

“We weten dat mensen dit jaar uitkijken naar meer intieme Kerst vieringen, wat betekent meer Miller Time met goede vrienden en geliefden”, zegt Sofia Colucci, wereldwijde VP van de Miller-merkenfamilie. “Onze biernamen zijn niet alleen hilarisch, maar ook een geweldige manier om de feestdagen vrolijk te houden voor bierliefhebbers, van drankjes tot decoraties.’’

 Samenwerking Beernaments

Miller Lite is geen onbekende in creatieve manieren om je favoriete bier te drinken, met innovaties zoals de Shoezie en de Cantenna. Nu werkt het merk samen met Jimmy O. Yang om Beernaments te onthullen. Jimmy kent de feestdagen goed en weet hoe hij van Miller Time een prioriteit kan maken. In een nieuwe video legt Jimmy O. Yang uit hoe je het beste van Beernaments kunt genieten en het seizoen op zijn manier kunt vieren.

 

“Al lange tijd fan van Miller Lite, voor het eerst professionele kerstboom-decorateur, ik ben erg enthousiast om Beernaments te tonen aan bierliefhebbers, kerstliefhebbers en gewoon in het algemeen vreugde aan de wereld”, zei Jimmy O. Yang, komiek, acteur en Miller Lite-partner . “Ik had echt geen idee wat ik dit jaar aan mijn vrienden moest geven, en deze Beernaments  worden de grootste hit tijdens de feestdagen voor mijn vrienden, familie en fantasy football league. Wie wil er nou geen bier drinken uit een ornament? “

Website: Millers Lite

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.