Met een Lamborghini arriveren bij The Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes?

30-8-2021

  • The Ritz-Carlton vs. CorsaHqThe Ritz-Carlton vs. CorsaHq

The Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes verbetert zijn luxe gastervaring door een exclusieve samenwerking aan te gaan met Corsa HQ. Gasten van The Ritz-Carlton Orlando kunnen nu tijdens hun verblijf high-end voertuigen huren en kiezen uit de Corsa HQ-inventaris van zeer exclusieve automerken, waaronder Rolls-Royce, Lamborghini, Ferrari, Bentley en nog veel meer…

Leuk idee om samen te werken met lokale autobedrijven voor verhuur in combinatie met een verblijf in je hotel? Deze heerlijk Amerikaanse over-de-top samenwerking draait om wel heel dure merken maar dat kan natuurlijk op elk niveau. 

Leestijd: 2 Minuten

Liever een Lamborghini of ben je meer een Bentley type of person?

Gasten kunnen kiezen uit verschillende huuropties; waaronder Premium Sport- of SUV-verhuur variërend in de prijsklasse van $395- $595, Exotic Sport-auto of Executive Luxury-autoverhuur variërend van $995 – $1.195. Je krijgt ook een Ritz-Carlton-cadeaubon van $50, inbegrepen bij Premium Sport en Premium SUV-verhuur, of een Ritz-Carlton-cadeaubon van $100, inbegrepen bij Exotic Sport en Executive Luxury-verhuur.

Drive to experience | on-site check-in met witte handschoenen

De Corsa HQ-ervaring is perfect voor veel gelegenheden, van date-avonden, cadeaus, fotoshoots voor bruiloften of verlovingen, of gewoon als een unieke ervaring. Corsa HQ biedt ook een Black Card-lidmaatschap voor toegang tot alle voertuigen. Corsa HQ is er trots op om een volgens hun exotische autoverhuur ‘ervaring’ aan te bieden. Aangezien er geen branding op staat van Corsa is, kun je als bestuurder het gevoel ervaren dat je in je eigen auto rijdt. Elke auto is professioneel tot in detail tot op het niveau van het leer, en Corsa biedt een conciërgeservice met witte handschoenen met on-site check-in bij het hotel. Met hun uitgebreid wagenpark biedt Corsa gasten ook de mogelijkheid om voertuigen tot 4 uur te testen en zelfs de mogelijkheid om halverwege je huurperiode van auto te wisselen. Dit op basis van de duur van de huur en de beschikbaarheid.

De lancering van het Corsa HQ-partnerschap in The Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes, volgt op de recente transformatie van het luxe hotel ter waarde van $30 miljoen, inclusief nieuw ingerichte kamers en suites, Club Lounge en een uitgestrekt zwembad met nieuwe privé cabanas.

Website: CorsaHQ   The Ritz-Carlton Orlando

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.