Menu Hacks door fans op het menu bij McDonald’s USA

3-2-2022

Hacks die zo lekker zijn dat ze een (tijdelijk) plekje op het menu verdienen. Van een knapperige Hash Brown tussen de Sausage McMuffin® met ei van McDonald’s tot het toevoegen van Chicken McNuggets® aan hun favoriete sandwich, McDonald’s-fans hebben altijd verschillende manieren bedacht om hun unieke McDonald’s gerecht te creëren. Dat is de reden waarom McDonald’s voor het eerst hun creativiteit in de schijnwerpers zet door officieel, voor een beperkte tijd, vier favoriete creaties van fans op de menu’s in heel Amerika te zetten.

Vanaf 31 januari kunnen klanten hun lokale deelnemende McDonald’s bezoeken of de McDonald’s-app gebruiken om de aangepaste ‘Menu Hacks’ op naam te bestellen en alle heerlijke menu-items te ontvangen die nodig zijn om ze met de hand te maken (want dat is het halve plezier)!

Leestijd: 2 minuten

Menu Hacks zijn unieke combinaties, welke kies jij?

Schijnbaar zijn er nogal wat mashups van gerechten van McDonald’s die op de sociale media gedeeld worden, en degene hieronder zijn gekozen. Ze worden geïntroduceerd met de hulp van een paar zelfbenoemde ‘menu hack masters’ die alle details van hun favoriete hacks delen:

De Hash Brown McMuffin®*

“Ik zeg al jaren dat de Hash Brown in de Sausage McMuffin with Egg past… die extra kleine knapperige bite is de echte cheatcode voor het ontbijt.” – Sarah Sandlin (@sarahmargaretsandlin)

De knapperige dubbel

“Het is eenvoudig, maar toch zo lekker… Chicken McNuggets toevoegen aan een Double Cheeseburger, besprenkelt met Pittige Barbecue Saus. Bestel het nu en bedank me later.” – Greg Simms (@grubwithgreg)

Het land, de lucht en de zee

“Een McChicken**, gestapeld op een Big Mac, gestapeld op een Filet-O-Fish… het is de smaak waarvan ik nooit wist dat ik hem nodig had, totdat ik hem nodig had. Go big baby!” – Julian Broadway (@julianbroadway)

De Surf + Turf

“Soms heb ik trek in de crunch van een Filet-O-Fish, soms wil ik de sappigheid van een Double Cheeseburger en soms wil ik beide. Dus waarom kiezen?” – PJ Mattingly (@heavyhands94)

Het menu is van de fans!

“Van hiphopiconen tot kerstkoninginnen, iedereen heeft een unieke McDonald’s-bestelling, inclusief onze dagelijkse klanten. Deze campagne laat zien dat het nooit ‘ons menu’ is geweest – het menu is van onze fans”,aldus Jennifer Healan, Vice President, US Marketing, Brand Content and Engagement voor McDonald’s VS. “We bedanken ze door hun heerlijke hacks – zoals te zien op sociale media – op onze menu’s te zetten. Persoonlijk kan ik niet wachten tot onze fans mijn favoriete hack proberen, de Hash Brown McMuffin.”

De Hash Brown McMuffin, de Crunchy Double en de Land, Air & Sea zijn verkrijgbaar bij deelnemende restaurants in het hele land via afhaalmaaltijden, bij de Drive Thru, op de McDonald’s-app of via McDelivery. De Surf + Turf is exclusief te bestellen via de McDonald’s App en via McDelivery. Fans worden aangemoedigd om hun favoriete combinaties op sociale media te delen en @McDonalds te taggen met de hashtag #McDonaldsHacks.

* Alleen beschikbaar tijdens de ontbijturen.

** Geserveerd met een broodje Hot ’n Spicy McChicken bij geselecteerde restaurants.

Website: McDonalds

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.