Meer dan 150.000 Domino’s Hotspots® gelanceerd in de VS

3-5-2018

  • Domino's Hotspots®

Duizenden parken, stranden en sportvelden zijn nu officiële bezorglocaties. In april heeft Domino’s Pizza, het grootste pizza-bedrijf in de wereld op basis van globale omzet, een nieuwe bezorg revolutie op de markt gebracht, Domino’s Hotspots®. Meer dan 150.000 Domino’s Hotspots zijn nu actief in de Verenigde Staten, klanten kunnen bestellen op plekken die geen adres hebben zoals lokale parken, sportvelden en stranden, evenals duizenden andere onverwachte plaatsen. Lokale Domino’s winkels hebben deze locaties geselecteerd, waar bezorgers klanten aan de kant van de weg kunnen ontmoeten om hun orders af te leveren.

Domino’s Hotspots® | Domino’s luistert naar hun klanten

Domino’s Hotspots zijn alleen te gebruiken voor online en prepaid bestellingen op dominos.com en in de mobiele apps. Zodra de locatie van een klant is vastgesteld, komen de lokale hotspots van Domino die beschikbaar zijn voor bezorging op een kaart tevoorschijn. Alvorens uit te checken, kunnen klanten instructies achterlaten om de bestuurder te helpen ze te vinden. Na het voltooien van hun bestelling ontvangen klanten sms-meldingen over de voortgang van de levering, inclusief een definitieve melding met de geschatte aankomst van de chauffeur bij de hotspot.

“We hebben geluisterd naar onze klanten en hun behoefte om pizza’s bezorgd te krijgen op plekken zonder een traditioneel adres”, zegt Russell Weiner, president van Domino’s USA. “We weten dat het draait om gemak en Domino’s Hotspots is een innovatie die met de flexibele bezorgopties hierop inspeelt.”

“Klanten die nu op één van onze hotspots zitten, zoals het ‘Tommy Lasorda Field of Dreams’ in Los Angeles of bijvoorbeeld naast het James Brown-beeld in Augusta, Georgia, kunnen daar lekker blijven zitten terwijl ze op hun pizza wachten”, aldus Weiner.

 

Website: Domino's Pizza 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.