Meals That Get You Laid

27-11-2015

Een kookboek ter inspiratie voor restaurants. Niet vanwege de recepten maar het idee erachter. Meals That Get You Laid, het leukste mannenkado van 2015.

Meals That Get You Laid

We schrijven niet vaak over een kookboek maar het idee achter dit kookboek zou wel eens een aantal horecaondernemers kunnen inspireren. Voornamelijk om gerechten een seksueel, humorvol tintje mee te geven. Meals That Get You Laid, een handleiding in de vorm van een kookboek, waarin alle trucs staan om met de juiste ingrediënten, sfeer, muziek en drankkeuze iedere vrouw volledig weerloos te maken. Aangezien er iemand uit onze business aan heeft meegewerkt, kan het bijna niet anders dat dit thema ook in de restaurants aandacht gaat krijgen.

Wat leer je ervan als man?

Volgens de schrijvers leer je in 12 hoofdstukken, hoe je op basis van de astrologie, een vrouw moet verleiden. Ze geven zelf al aan dat dit natuurlijk totale onzin is, maar zijn er van overtuigd dat vrouwen daar in geloven. Wie die vrienden zijn? De samenstellers van het boek zijn een fotograaf, een grafisch vormgever, een architect, een reclameman en een gastvrijheid-ondernemer. Regelmatig komen ze bij elkaar over de vloer om de dingen van het leven door te nemen. Uiteraard ook om te eten en te drinken. Het kookboek met prachtige foto’s van Jaap Vliegenthart bevat 12 hoofdstukken, voor ieder sterrenbeeld één. Ieder hoofdstuk heeft een voor-, hoofd- en nagerecht met wijnsuggestie, toegespitst op de eigenschappen van het sterrenbeeld in kwestie. Allemaal niet moeilijk te maken natuurlijk, maar dat is er niet aan af te zien. Alle gerechten zijn voorzien van tips en trucs om handig gebruik te maken van de karaktertrekken van de betreffende dame. Een playlist aan het eind van ieder hoofdstuk zorgt voor maximum impact! Natuurlijk zijn er voor de heren boodschappenlijstjes gemaakt, alles om het hem zo makkelijk mogelijk te maken.

De eerste oplage is gefinancierd met crowdfunding. Het boek wordt door de vrienden zelf uitgegeven en hun website is nu een webshop. Een boek met een sexy trailer.

Website: Meals That Get You Laid

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.