McDonald’s® USA Racewear collection in samenwerking met 23XI Racing

22-2-2022

  • McDonald’s USA Racewear collectionMcDonald’s USA Racewear collection
  • Bubba Wallace and McDonald’s USA Racewear collectionBubba Wallace and McDonald’s USA Racewear collection

Met het nieuwe NASCAR-seizoen, dat op 27 februari begint, brengt McDonald’s een McDonald’s® USA Racewear collection op de markt. Het word een mix ​​van streetwear en racen om fans een voorproefje te geven van de “winner’s circle”. Net als FEBO-merchandise, waar wij al eerder over schreven, is McDonalds-merchandise altijd erg populair. In Nederland kun je nu verschillende collectors-items bestellen in de MyM fanshop. Download de app om de hele collectie te zien en te bestellen.

Net op tijd voor de openingsrace komen McDonald’s en 23XI Racing met een nieuwe kledinglijn van race merchandise. Ze verwachten een hoop enthousiaste fans voor deze kledinglijn. De co-branded, limited-edition racewear-collectie is al vanaf 18 februari te koop in de 23XI Shop powered by Fanatics.

Leestijd: 2 minuten

23XI Speed Institute

McDonald’s en 23XI combineren streetwear en racen voor hun allereerste merch-collectie, met 10 uniek samengestelde kledingstukken voor fans om te mixen en matchen en te pronken met hun stijl. De collectie bestaat onder andere uit een op maat gemaakt bomberjack, limited edition t-shirts, basketbalshorts en een los te scheuren snap-up broek. Alle opbrengsten komen ten goede aan het 23XI Speed ​​Institute, het educatieve en professionele ontwikkelingsprogramma van 23XI Racing gericht op DEI-inspanningen in de motorsportindustrie.

Bubba Wallace

“De racecultuur is al jaren aanwezig in de streetwear-cultuur. Ik herinner me nog, dat toen ik opgroeide, hoe cool het was om in een racejack te rocken met alle verschillende patches en ontwerpen, dus ik was erg verheugd toen ik werd gevraagd als model voor deze collectie.”, aldus 23XI-coureur Bubba Wallace. “Mijn favoriete stuk is het bomberjack – het ziet er erg authentiek uit en het heeft een unieke McDonald’s-functie waarvan ik weet dat frituurliefhebbers, zoals ik, bijzonder enthousiast zullen zijn.”

McDonald’s® USA Racewear collection | Een streetwear collectie

T-shirts zijn verkrijgbaar in maat small tot en met 3XL. Jassen, broeken, hoeden en hoodies zijn verkrijgbaar in maat small tot en met 2XL. Slippers zijn verkrijgbaar van klein tot XL. Deze lancering sluit aan bij McDonald’s die hun partnerschapsuitbreiding met 23XI Racing dit seizoen aankondigde door hun aanwezigheid met Bubba Wallace tijdens meer races en de toevoeging van Kurt Busch.

De volledige collectie is sinds vrijdag 18 februari alleen op hun website te koop.

Over 23XI Racing

23XI Racing – uitgesproken als drieëntwintig elf – werd in 2020 opgericht door NBA-legende Michael Jordan en drievoudig Daytona 500-winnaar Denny Hamlin. Met nieuwe NASCAR-ster Bubba Wallace die werd geselecteerd om de nummer 23 Toyota Camry TRD te besturen, maakte het team zijn NASCAR Cup Series-debuut in de Daytona 500 2021 op Daytona International Speedway. Wallace schreef geschiedenis op 4 oktober 2021, toen hij zijn eerste overwinning in de Cup Series behaalde, Hij is de tweede Afro-Amerikaan die won in de Cup Series en onder 23XI Racing zijn allereerste overwinning behaalde. 23XI Racing breidt in 2022 uit naar een organisatie met twee auto’s, waarbij Kurt Busch, kampioen van de Cup Series, de nummer 45 Toyota Camry TRD bestuurt.

Website: McDonalds Corporate

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.