McDonald’s lanceert ‘Order That Scene’

16-5-2023

  • McDonald's in the Netherlands - Order that SceneMcDonald's in the Netherlands - Order that Scene
  • McDonald's in the Netherlands - Order that SceneMcDonald's in the Netherlands - Order that Scene

McDonald’s komt met de nieuwe tool ‘Order That Scene’, waarmee je de McDonald’s bestelling uit je favoriete film of serie thuis kunt laten bezorgen. Dat kijkt nóg lekkerder. Je vindt deze tool vanaf 16 mei in de McDonald’s App.

Leestijd 1 minuut

‘Order That Scene’

Producten van McDonald’s verschijnen in talloze films en series, van grote blockbusters tot populaire sitcoms. Dat wil er nog wel eens voor zorgen dat er tijdens het kijken cravings naar een burger of frietje ontstaan. Met de ‘Order That Scene’-tool die te vinden is in de McDonald’s App kun je gemakkelijk de producten uit de film of serie die je kijkt bestellen. Je richt de camera van je smartphone of tablet op de scène richten waarin McDonald’s wordt gegeten. De tool herkent de producten en laat je deze direct toevoegen aan je bestelling, die je thuis kunt laten bezorgen met McDelivery via Thuisbezorgd of Uber Eats. Wordt er een product gegeten dat niet in Nederland verkrijgbaar is? Dan gaat McDonald’s voor je op zoek naar het beste alternatief.

‘Order That Scene’ game in de McDonald’s App

Tegelijkertijd werkt de tool als een game in de McDonald’s App. McDonald’s daagt je uit zoveel mogelijk producten te spotten. Scan je een product, dan beloont de App je met een ‘filmster’: een digitaal te verzamelen medaille. Met de filmsterren maken gebruikers iedere week kans op een Nationale Bioscoopbon en andere vette prijzen. Vanaf 16 mei vind je Order That Scene in de McDonald’s App. Download de McDonald’s App hier voor iOS en hier voor Android.

Website: McDonald's 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.