Marriott Bonvoy points & Starbucks Stars | Exclusieve voordelen voor loyaliteitsleden in de US

24-6-2024

  • Loyalty members in the US can earn Marriott Bonvoy points and Starbucks StarsLoyalty members in the US can earn Marriott Bonvoy points and Starbucks Stars
  • Loyalty members in the US can earn Marriott Bonvoy points and Starbucks StarsLoyalty members in the US can earn Marriott Bonvoy points and Starbucks Stars
  • Loyalty members in the US can earn Marriott Bonvoy points and Starbucks StarsLoyalty members in the US can earn Marriott Bonvoy points and Starbucks Stars

Door zich in te schrijven voor beide loyaliteitsprogramma’s en deze accounts te koppelen, kunnen Amerikaanse leden van Marriott Bonvoy points en Starbucks Stars, sparen voor een gratis verblijf, gratis koffie en toegang tot bijzondere reiservaringen.

Leestijd: 2 minuten

Gratis overnachtingen en koffie voor Amerikaanse loyaliteitsleden

Onlangs kondigden Marriott Bonvoy, Marriott International’s bekroonde reisprogramma en marktplaats, en Starbucks een nieuwe samenwerking aan die onderscheidende voordelen biedt aan loyaliteitsleden. Marriott Bonvoy leden en Starbucks Rewards U.S. leden die hun loyaliteitsaccounts koppelen, krijgen de kans om meer sterren te verdienen voor gratis drankjes, eten en meer bij Starbucks (1), en Marriott Bonvoy points die kunnen worden ingewisseld bij de meer dan 30 merken en 10.000 wereldwijde bestemmingen van Marriott Bonvoy en voor Marriott Bonvoy Moments ervaringen.

Marriott Bonvoy points & Starbucks stars

Sinds 18 juni kunnen leden die in aanmerking komen voor beide programma’s hun accounts eenvoudig koppelen door naar Starbucks.com/MarriottBonvoy te gaan. Eenmaal gekoppeld kunnen Starbucks Rewards en Marriott Bonvoy leden in de US beginnen met het verdienen van onderstaande voordelen van beide programma’s:

Dubbele sterren tijdens verblijf: Marriott Bonvoy en Starbucks Rewards leden kunnen Double Stars verdienen op in aanmerking komende transacties bij deelnemende Starbucks locaties tijdens de duur van hun in aanmerking komende verblijf in hotels die deelnemen aan Marriott Bonvoy.

Marriott Bonvoy Weken | Sip, Dream, GoTM: Gedurende het hele jaar, tijdens een aangewezen Marriott Bonvoy Week, zullen Starbucks Rewards en Marriott Bonvoy leden 100 Marriott Bonvoy punten verdienen wanneer ze drie in aanmerking komende transacties doen bij deelnemende Starbucks locaties. De eerste Marriott Bonvoy Week begint op 8 juli en duurt tot en met 14 juli.

“Ik ben dol op mijn vaste kopje Starbucks koffie in de ochtend en ik merk dat ik er nog meer van geniet als ik op reis ben. De samenwerking tussen Marriott Bonvoy en Starbucks is dus heel logisch,” zegt David Flueck, Global Head of Loyalty, Cards & Enterprise Partnerships, Marriott International. “We zullen de passies van onze leden voor koffie en reizen echt bevredigen met de mogelijkheid om meer Marriott Bonvoy point en Starbucks Stars te kunnen verdienen tijdens het reizen en thuis, en later dit jaar door deze passies samen te brengen wanneer we exclusieve koffie- en reisthema’s introduceren op Marriott Bonvoy Moments.

“Marriott Bonvoy’s toewijding aan het verrijken van momenten voor hun klanten komt overeen met de Starbucks belofte om het alledaagse te verbeteren, waardoor zij de perfecte loyaliteitspartner zijn”, aldus Kyndra Russell, senior vice president, North America chief marketing officer, Starbucks. “We blijven ons Starbucks Rewards-programma ontwikkelen en door deze nieuwe samenwerking zijn we verheugd om leden nog meer waarde en verbeterde voordelen te bieden door middel van reiservaringen.”

Sweepstakes exclusief beschikbaar voor Starbucks Star en Marriott Bonvoy points leden met gekoppelde accounts

Om de nieuwe loyaliteitssamenwerking te vieren, heeft Marriott Bonvoy een sweepstake gelanceerd die exclusief beschikbaar is voor Starbucks Rewards- en Marriott Bonvoy-leden met gekoppelde accounts. De sweepstakes biedt gekoppelde leden de kans om een aantal prijzen te winnen, waaronder een hoofdprijs naar elk van de Starbucks Reserve Roasteries in Seattle, Milaan en Tokio, inclusief verblijf in een deelnemend hotel en retourvlucht. Extra prijzen zijn onder andere een bezoek aan één van de Starbucks Reserve Roasteries in Seattle, Milaan of Tokio inclusief een hotelovernachting en vliegreis, en 500 kansen om honderden Bonus Stars van Starbucks te winnen. In aanmerking komende klanten in de VS die tussen 18 juni en 7 juli meedoen aan de sweepstakes, de officiële regels vind je hier (2).

Starbucks Reserve-vestigingen in Seattle, Chicago en New York introduceren ook de Starbucks Reserve Siciliano voor Marriott Bonvoy om de lancering te vieren. De cocktail, geïnspireerd op de gezamenlijke liefde van de merken voor reizen, koffie en verbondenheid, mengt Starbucks Reserve Cold Brew met traditionele Italiaanse sterke dranken, waaronder Amaro Averna en Carpano Antica Formula Sweet Vermouth, afgemaakt met Scrappy’s Orange Bitters, bruisend water en een sinaasappelschijfje. Gedurende een beperkte tijd kunnen Starbucks Rewards en Marriott Bonvoy leden met gekoppelde accounts genieten van deze exclusieve cocktail in Amerikaanse Starbucks Reserve® Roasteries en de Starbucks Reserve Store at Empire State Building®.

  • Beperkingen van toepassing. In deelnemende vestigingen. Ga voor meer informatie en de volledige programmavoorwaarden naar Starbucks.com/MarriottBonvoy. Zie Starbucks.com/terms voor meer informatie over het Starbucks Rewards loyaliteitsprogramma. Zie https://www.marriott.com/loyalty/terms/default.mi voor de algemene voorwaarden van het Marriott Bonvoy loyaliteitsprogramma.
  • Geen aankoop nodig. Open voor wettelijke inwoners van 50 Amerikaanse staten/D.C., minstens 18+, die Marriott Bonvoy lid zijn EN Starbucks Rewards lid, met de twee accounts gekoppeld. Begint 8:00 AM ET op 18 juni 2024; eindigt 11:59 PM ET op 7 juli 2024. Starbucks is niet verantwoordelijk voor de administratie van deze Sweepstakes.

We schreven vaker over inspiratie door Starbucks en Marriott Bonvoy.

Bron: Marriott Bonvoy points & Starbucks Stars

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.