Marriott biedt gasten de mogelijkheid om hun ervaringen te delen

10-2-2015

Gasten van een select aantal Marriot Hotels mogen tijdens hun verblijf een gratis GoPro camera testen zodat ze hun ervaringen op de locatie kunnen delen met familie en vrienden thuis.

Het is een oude truc om je gasten zover te krijgen dat zij hun ervaringen op jouw locatie delen.

In 2009 schreven we een inspirerende artikel over de Omni hotels, zij gaven hun gasten een camcorder voor het weekend. Daarna vroegen ze deze gasten om hun leukste video te uploaden, de gasten die de leukste video hadden gemaakt wonnen een geheel verzorgd weekendje in één van de Omni hotels.

En meer recent schreven we een artikeltje over het Mandarin Oriental hotel in Parijs dat hun gasten een ‘Selfie in Parijs’- tour aanbood. Het luxe hotel startte met deze campagne in augustus 2014. Ze bieden hun gasten een rondleiding door Parijs langs de ‘beste Selfie plekken’ met een eigen auto met chauffeur.

Biedt je gasten de mogelijkheid hun ervaringen te delen.

De selectie van de Marriott hotels die aan deze actie mee doen, liggen op perfecte plekken om de GoPro te gebruiken, zoals filmen tijdens scuba-duiken in het Caribisch gebied, de Machu Picchu beklimmen of bijvoorbeeld een jungle trekking. Het programma is in 17 hotels op bestemmingen in het Caribisch gebied en Latijns-Amerika gelanceerd. Speciaal voor de outdoor avonturier en de gasten die gewoon genieten van de prachtige omgeving. Gasten kunnen GoPro’s nieuwste Hero4 camera te testen.

Inspiratie

Controleer jouw omgeving en bedenk wat voor je gasten mooie plekken zijn om te fotograferen. Bedenk een speciale rondleiding en zorg dat ze naar huis gaan met de mooiste selfies of video’s of leen ze een nieuwe camera om mee te testen … .. En het mooiste is natuurlijk als ze hun ervaringen delen met hun familie en vrienden. Bekijk de filmpjes op de website Marriott Travel Brilliantly maar eens! Daartussen zit vast een plek waar jij ook graag naar toe wilt!

Bron: Luxuo

Website: Marriott

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.