Van marktkraampje naar pop-up | Vegan Snack Shop

5-10-2017

  • Credits: Vegan Snack Shop
  • Credits: Vegan Snack Shop
  • Credits: Vegan Snack Shop
  • Credits: Vegan Snack Shop

Ali Sadiq, besloot na zijn marktkraampje op de Pekmarkt in Amsterdam Noord te verhuizen naar het Beukenplein, waar hij zijn pop-up Vegan Snack Shop opent in de huidige ijswinkel ‘het IJsboefje”. Ali Sadiq is op het idee gekomen doordat de verkoop van samosa’s, een delicatesse uit Zuidoost-Azië, aansloeg op de markt. Nu verkoopt hij tot maart 2018 zijn Vegan Snacks op het Beukenplein 5 in Oost.

Vegan Snack Shop

Ali Sadiq serveert in zijn Vegan Snack Shop gerechten die hij zelf ook graag eet. Hij is zelf veganist en heeft niet zoveel met vleesvervangers zoals soja. Die serveert hij dus ook niet. Het menu staat vol lekkernijen afkomstig uit verschillende werelddelen (Europa, Midden-Oosten, Zuid-Azië & Zuidoost-Azië). Zo bestaat het menu uit snacks als Hummus met pita brood, broodje falafel en Indiaas pokora met spinazie, aardappel, ui of seizoensgroenten. Ook zijn er Vietnamese pho en Pakistaanse roti met dahl en natuurlijk verschillende salades te verkrijgen. Hop een keer binnen om een duurzaam snackje te halen en laat je vooral niet misleiden door het bord aan de zijgevel van het pand, hierop staat een grote reclame voor ….. juist een slager.

Website: Vegan snack shop

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.