Mario’s Freaky Ice Bar | Haute ice cream parlour

7-7-2017

  • Mario’s Freaky Ice Bar
  • Mario’s Freaky Ice Bar
  • Mario’s Freaky Ice Bar
  • Mario’s Freaky Ice Bar
  • Mario’s Freaky Ice Bar

De ontwikkeling van de traditionele cafetaria richting de luxe haute friture door Michelinsterren chefs kennen we al weer even. Ron Blaauw doet hier nog een schepje bovenop, vanaf vandaag hebben we een trend die wij omschrijven als Haute ice cream parlour. Plat gezegd het culinaire ijs voor de massa.

Vanaf vandaag is in The Fat Dog van Ron Blaauw een heuse pop-up ice cream bar geopend. Vernoemd naar de patissier van Ron’s restaurants Mario Barrios. Wij spraken hem over zijn nieuwste trots. “Al een tijdje is hij bezig softijs naar hoger niveau te tillen, zo krijgen de gasten bij het restaurant aan de Sophialaan bij de rekening al een klein softijsje.” aldus Mario. Dat ze in de smaak vallen blijkt wel uit het feit dat zijn softijs nu gebruikt wordt om een hele pop-up bar op te zetten.

Mario’s Freaky Ice Bar

De pop-up bar, genaamd Mario’s Freaky Ice Bar wordt vandaag geopend tijdens de lancering die volledig in het teken staat van de zomer. De pop-up bar staat er waarschijnlijk nog tot eind september begin oktober. En wie weet als het aanslaat krijgt het concept wel een vervolg.

De ijsjes

Er wordt gestart met drie verschillende ijsjes. Gemaakt van twee basissmaken, namelijk passievrucht en chocolade. De ijsjes worden vervolgens afgemaakt met diverse toppings. Je hebt de keuze uit de volgende culinaire ijsjes:

  1. Een basis ijsje voor de kinderen.
  2. Passievruchtenijs met geroosterde mais, zoete popcorn en crispy jalapeños.
  3. Chocoladesoftijs met brownie, witte chocolade marshmallows en basilicum.

Opening

Kun je niet wachten om dit ijs te proeven? De opening begint vanmiddag om 17:00 uur tijdens een heuse Pool Party waar je alle smaken gratis kunt komen proeven.

Website: The Fat Dog

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.