Mandarin Oriental Miami | 20 jaar gastvrijheid gevierd met een ‘Platinum Wedding and Honeymoon’ aanbieding

4-2-2020

  • Mandarin Oriental, Miami wedding flowers

Ter ere van het 20-jarig jubileum geeft het Mandarin Oriental Miami hotel, pasgetrouwden de huwelijksreis van hun leven met het aanbod ‘Platinum Wedding and Honeymoon’. Genoemd naar het traditionele 20-jarig jubileumgeschenk “platina”, bevat het aanbod een huwelijksreis van zeven nachten in een Mandarin Oriental-hotel wereldwijd bij het boeken van een bruiloft in het Miami-hotel.

Gaaf initiatief van het Mandarin Oriental, Miami, met deze ‘viering’ spelen ze mooi uit dat ze onderdeel zijn van een keten. Met het signaal dat je veel aandacht hebt voor het creëren van uitzonderlijke en onvergetelijke gastervaringen. En natuurlijk hangt er een hoog prijskaartje aan deze bruiloftsaanbieding maar je kunt als kleinere keten het ook goedkoper organiseren. Een soort alles in één huwelijkspakket!

Trouwen in het Mandarin Oriental Miami | Huwelijksreis in één van hun 33 hotels

Het gratis verblijf van zeven dagen is exclusief beschikbaar voor koppels die een bruiloft boeken in Mandarin Oriental Miami tot en met 31 december 2020. Jonggehuwden kunnen een verblijf selecteren uit de portfolio van de groep van 33 hotels en resorts: verken de woestijn van Marrakech, ontspan op de witte zandstranden van Canouan, of ervaar de belichaming van romantiek in Parijs.

Van privéstrandhuwelijken tot balzaalaffaires, Mandarin Oriental Miami vormt het decor voor een onvergetelijke dag. Locaties combineren een vleugje Azië met chique tropische Miami-vibes en kunnen worden getransformeerd om aan elke idee te voldoen. Naast de ceremonie en receptie biedt het hotel een scala aan voorzieningen om de grote dag van het paar te verbeteren. Het bruiloftsfeest en de gasten kunnen genieten van de vijfsterren Spa, MO Bar + Lounge met verfijnde handgemaakte cocktails of lekker eten in het energieke Peruaanse geïnspireerde restaurant La Mar van Gastón Acurio. Aanbieding is beschikbaar voor alle boekingen van hotelhuwelijken die vóór 31 december 2020 zijn gemaakt, met een minimale cateringuitgave van USD 200.000,=.

Website: Mandarin Oriental Miami

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.