Macaron ijs | Häagen-Dazs X Pierre Hermé

9-2-2023

  • Häagen Dazs X Pierre Hermé - Macaron ice creamHäagen Dazs X Pierre Hermé - Macaron ice cream
  • Häagen Dazs X Pierre Hermé - Macaron ice creamHäagen Dazs X Pierre Hermé - Macaron ice cream

Een unieke samenwerking tussen de luxe ijsmaker Häagen-Dazs en de wereldberoemde Franse banketbakker Pierre Hermé. Ze creëerden een nieuw assortiment macaron ijs dat nu in de schappen komt, te beginnen in Groot-Brittannië en Frankrijk. Pierre Hermé is beroemd om zijn exquise macarons en samen met het iconische ijs van Häagen-Dazs is een nieuwe smaaklijn ontstaan. Kijk snel in welke smaken het ijs verkrijgbaar is en wanneer we het in Nederland en België ook kunnen verwachten!

Wij hebben de heerlijke ‘macaron framboise‘ van Pierre Hermé geprobeerd, stel je zo’n smaak voor in ijs, overheerlijk! 

leestijd: 1 minuut

Macaron ijs

Het assortiment bestaat uit drie verschillende smaken ijs: Aardbei & Framboos, Dubbele Chocolade Ganache en Yuzu & Citroen. De Häagen-Dazs X Pierre Hermé 2023 collectie is verkrijgbaar vanaf februari 2023 bij geselecteerde retailers in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, gevolgd door een bredere lancering in Europa, Azië, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten in de lente/zomer.

Häagen-Dazs X Pierre Hermé

”De samenwerking met Pierre Hermé is een perfecte manier om het ware vakmanschap van onze merken te laten zien. We zijn allebei gepassioneerd over innoveren en herinterpreteren van klassieke favorieten en het creëren van buitengewone ervaringen voor onze consumenten. En hoe kunnen we dat beter doen dan met een pure Franse ‘amour’ smaakervaring. ‘Don’t hold back’ is wat we uitstralen in alles wat we doen en dat stralen we ook uit met onze macaron-samenwerking die Parijs tot leven brengt”, aldus Manuel Garabato, Häagen-Dazs Global Brand Director.

Het resultaat is het liefdesverhaal van ijs en macaron met een Parijse flair. Knapperige mini schelpjes macaron worden toegevoegd aan het romige ijs, waardoor de perfecte balans ontstaat tussen de smaak van Häagen-Dazs en de kenmerkende amandelsmaak van de Pierre Hermé macaron.

“Ik ben erg enthousiast en trots op onze nieuwe samenwerking. De afgelopen twintig jaar ben ik voortdurend bezig geweest met het creëren en herinterpreteren van mijn macaronrecepten, mijn favoriete gerechten waar ik ook mijn creativiteit in kwijt kan. Mijn macarons zijn mijn identiteit, dus om ze in een ijsje te verwerken moest ik met de allerbeste werken. Häagen-Dazs is net zo gepassioneerd als ik op gebied van kwaliteit, smaak en dingen op een nieuwe manier maken, dus de samenwerking was vanaf de eerste hap een feit”, aldus Pierre Hermé.

Website: Häagen Dazs X Pierre Hermé 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.