Lucky Pickle Dumpling Co. | Softijs met augurkensmaak

14-5-2018

  • Lucky Pickle Dumpling Co. | Pickle soft serve ice creamLucky Pickle Dumpling Co. | Pickle soft serve ice cream
  • Lucky Pickle Dumpling Co. | Pickle soft serve ice creamLucky Pickle Dumpling Co. | Pickle soft serve ice cream

Lucky Pickle Dumpling Co. in New York is erg creatief bezig met komkommer. Wat te denken van softijs met augurkensmaak? De nieuwe hotspot is bedacht door hetzelfde team dat ook achter Jakobs Pickles zit, een restaurant gelegen in NYC’s Upper West Side op Amsterdam Avenue. Ga je binnenkort naar New York en ben je op zoek naar een apart fast casual restaurant, dan is dit een leuke plek om naartoe te gaan!

Softijs met augurkensmaak

Vraag jij je niet af hoe dit zal smaken? Wij wel! De schrijver van onze bron, dit artikel, denkt dat 2018 ‘weleens het jaar van de augurk kan gaan worden in Amerika’. Misschien dat dit in 2019 dan het geval zal zijn in Europa. In Nederland zijn er al een aantal restaurants die zich bezig houden met gepekelde groenten, softijs met augurkensmaak hebben we echter nog niet eerder gezien. Het ijsje kost 5 dollar en als we Instagram moeten geloven smaakt het ijs onwijs lekker, iemand liet zelfs weten ‘niet zwanger’ te zijn maar toch te kunnen genieten van de smaak. Degene die de foto voor ons gemaakt heeft was echter totaal niet enthousiast over de smaak! Ter inspiratie; bij bepaalde voorgerechten zoals ‘steak tartare’ zou een klein bolletje weleens goed kunnen smaken!

Lucky Pickle Dimpling Co.

Bij het fast service restaurant(je) met 15 zitplaatsen, biedt het menu naast het ‘pickle flavoured’ softijs, zes soorten dumplings en drie noodle gerechten, huisgemaakte theesoorten, sappen en augurken. Het menu van Lucky Pickle Dumpling Company’s is geïnspireerd op de reizen die Jacob’s maakte in Hong Kong, dit leidde weer tot de samenwerking met Pickle Hospitality’s Executive Chef Glenroy Brown. Pickle Hospitality heeft nog twee andere restaurants: Jacob’s Pickles and Maison Pickle.

 

Website: Lucky Pickle Dumpling Co.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.