Lokaal tintje

6-7-2015

  • Nog nooit zo'n lekkere uitsmijter gegeten - restaurant Joelia - Rotterdam

Restaurant Joelia in het Hilton Rotterdam heeft een aantal verwijzingen naar Rotterdam verwerkt in het restaurant en op de menukaart.

Lokaal tintje

Wie regelmatig op horecatrends.com kijkt, weet dat ik graag leuke, opvallende details en kleine gastvrije gebaren deel met de bezoekers van onze website. Afgelopen week heb ik gegeten bij restaurant Joelia, waar Mario de Ridder de chef is. Het interieur van Joelia heeft al in menig magazine aandacht gehad met het opvallende design. Mijn oog viel meteen op de originele placemats op de eetbar en de achterkant van de rekening. De verwijzing naar De Coolsingel in het Monopoly spel is een mooi lokaal tintje binnen dit wereldse concept.

Ook op de menukaart een lokaal tintje

Ook in zijn menu heeft Mario de Ridder (voorheen eigenaar van de Zwethheul **) een lokaal tintje verwerkt: ‘Colors of Rotterdam’. En alhoewel ik enige banden met de stad heb moet ik bekennen dat ik geen idee had van de kleuren van de stad. Dat blijken dus groen en wit te zijn, wat terug te zien was in een heerlijk gerechtje met vis. En als je er gaat eten, probeer dan in ieder de ‘uitsmijter Joelia’, echt zalig. Zoals op de website al vermeld staat, biedt Mario zijn gasten een beleving van top-gastronomie in alle facetten. Je kunt genieten van de Joelia’s Bites in de foodcorner of zittend aan de bar, een aperitief gebruiken in de wijnkelder of van Mario’s talent genieten aan de chef’s table of in het restaurant. Wij komen zeker terug, Rotterdam heeft er een restaurant op topniveau bij, een echte aanrader! ^Marjolein

Website: Joelia

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.