Lockdown Kit by Patty&Bun X HG Walter

31-3-2020

  • Lockdown Kit by Patty&Bun X HG WalterLockdown Kit by Patty&Bun X HG Walter
  • Lockdown Kit by Patty&Bun X HG WalterLockdown Kit by Patty&Bun X HG Walter
  • Lockdown Kit by Patty&Bun X HG WalterLockdown Kit by Patty&Bun X HG Walter

De meeste Nederlanders hebben op het nieuws de drukte in de Londense metro’s aan het begin van de Coronavirus uitbraak gezien, dus we begrijpen het statement op de website van Patty&Bun erg goed. Hierin vermeldde ze dat ze zo lang mogelijk door wilden blijven gaan, maar ze vonden het niet langer veilig genoeg voor hun medewerkers om elke dag naar werk te reizen. Kunnen hun gasten nu dus niet meer genieten van hun hamburgers? Daar hebben ze iets op gevonden. Een Lockdown Kit by Patty&Bun, de bestellingen lopen via slager HG Walter, waar gasten hun befaamde ‘Ari Gold’ Cheeseburger of ‘Smokey Robinson’ kunnen bestellen.

We vinden het erg leuk om alle samenwerkingen en inspiratie van dit moment te zien. We denken dat dit er één is die toegepast kan worden door restaurants en fastfood ketens in samenwerking met hun leveranciers! En je moet toegeven, het resultaat van zo’n DIY kit met de juiste ingrediënten is vast veel smaakvoller dan een hamburger die kant-en-klaar thuis wordt bezorgd.

Lockdown Kit

Het enige wat je los moet kopen is wat zout, sla, tomaat en ketchup, de rest wordt geleverd in de box door HG Walter. Het pakket bevat HG Walter rundvlees burgers en hun gerookte bacon, brioche broodjes van Bread Ahead, red Leicester kaas, ‘smokey’ Patty&Bun mayo, in zuur ingemaakte rode ui en gekarameliseerde uitjes. Ze geven zelfs een beschrijving mee hoe je je eigen ‘Ari Gold’ cheeseburger of ‘Smokey Robinson’ moet bereiden.

Over Patty&Bun

Op de website van Patty&Bun kun je ook vouchers en merchandise kopen! De keten heeft 10 restaurants in Londen en omgeving. Normaal serveren zij allerlei soorten burgers in hun vestigingen en bijvoorbeeld ook ‘Beef Brisket Nuggets’ met Kimchi mayo, gerookte gekonfijte kippenvleugeltjes met BBQ saus en lente ui, maar ook ‘THIS’ isn’t ‘Chicken Nuggets’, een vegan variant.

 

Website: Patty&Bun

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.