Limited edition pompoenbroodjes bij Bun House in Londen voor Halloween

29-10-2019

  • Limited edition pumpkin buns at Bun house in London for Halloween
  • Limited edition pumpkin buns at Bun house in London for Halloween

Tot en met 31 oktober viert Bun House Halloween met zijn nieuwe limited edition pompoenbroodjes. Bun House is de specialist in gestoomde broodjes in Kantonese stijl. Deze Halloween pompoenbroodjes waren vanaf donderdag 24 oktober beschikbaar bij Bun House’s locatie in Chinatown en Wembley’s Box Park.

Deze gestoomde pompoenbroodjes zien er geweldig en het is een leuk element voor Halloween. Inspiratie voor andere restaurants of bakkerijen!

Pompoenbroodjes bij Bun House

Bun House, opgericht door man en vrouw duo Z He en Alex Peffly, staat bekend om zijn innovatieve versies van traditionele Kantonese smaken en kenmerkende seizoensgebonden broodjes. De dikke pompoenbroodjes voor Halloween worden gevuld met zoete, geroosterde pompoen, gekruid met geurige steranijs, kaneel en kruidnagel. Het oranje deeg wordt vervolgens zorgvuldig ingekerfd om het de perfecte pompoenvorm te geven, voordat het wordt gestoomd tot zachte, kussenachtige perfectie. Ten slotte krijgt elke broodje een gojibes als ‘stengel’.

‘’Eén van de dingen waar we het meest van houden in Bun House is de kans om creatief te zijn met wat het seizoen biedt. In China symboliseren pompoenen welvaart en overvloed; hier lenen ze zich perfect voor een zoet, seizoensgebonden broodje dat eruit ziet en smaakt als het beste van de herfst”, aldus Oprichter Z.

Website: Bun House

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.