Leuk klein gastvrij gebaar: ontbijtbuffet voor kinderen

14-12-2015

  • Photo courtesy Brown’s Hotel, London
  • Photo courtesy guest of the Baglioni Hotel Regina

5-sterren Brown’s Hotel in Londen is niet alleen een feest voor de ouders, maar ook voor de kinderen. In het hotel wordt een compleet verzorgd ontbijtbuffet geserveerd met een speciaal buffetje voor de kinderen.

Ontbijtbuffet voor kinderen

Het ontbijtbuffet voor kinderen in het Brown’s Hotel mag uitsluitend gebruikt worden door kinderen, ‘no parents allowed’! Het buffet bestaat uit favoriete ontbijtgranen, vers fruit, zoete broodjes, knuffels, kleurplaten & potloden en zelfs kleine boekjes voor als de kinderen moeten wachten op mama en papa!

Ook bij het Italiaanse Baglioni Hotel Regina wordt er aan de kinderen gedacht met een apart, klein buffetje voor de kinderen, zie de foto’s daarvan. Eén van onze volgers stuurde deze foto van het hotel in Rome. Zowel het Brown’s Hotel als het Baglioni Hotel Regina zijn lid van The Leading Hotels of the World.

Spot jij een leuk klein gastvrij gebaar, laat het ons dan weten via tip@spronsen.com.

Inspiratiegids kindvriendelijke horeca

Het ontbijtbuffet voor kinderen zou zeker niet misstaan in de inspiratiegids voor kindvriendelijke horeca. De gids met de naam “Kinderen aan tafel” is een must voor iedere restauranthouder die gastvrij wil zijn voor gezinnen. Er staat een zelf-test in voor horecaondernemers, maar ook praktische checklists en tips & tricks voor kindvriendelijke bediening. Daarnaast is het uitgebreide document (42 pagina’s) voorzien van menu-tips, presentatie-ideeën en advies voor aanvullende voorzieningen. Het is hier gratis te downloaden.

Website: Brown’s Hotel

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.