LaundROO | Lounge en vintage kledingruil door LG op Bonnaroo Music & Arts Festival

5-6-2018

  • LaundROOLaundROO

LG Electronics USA creëert binnen hun ‘Life’s Good’-mantra op het vierdaagse Bonnaroo Music & Arts Festival van 2018 (7 t/m 10 juni), de allereerste’ LaundROO Lounge en Vintage Clothing Swap. Een interactieve bestemming voor festivalgangers om hun stijl op te frissen, evenals hun geest en lichaam. Volgens ons willen festivalgangers in Nederland en Europa ook wel zo’n baanbrekende wash’n’fold service en ook een lounge met airconditioning inclusief oplaadpunten voor mobiele telefoons, interactieve gaming stations, indoor en outdoor ontmoetingsplekken en een vintage kledingwissel station! We zijn er van overtuigd dat ook alle Nederlandse en andere Europese festivalgangers het #lifesGood en #getDIRTY festivalgevoel willen ervaren. Het deed ons ook denken aan de Miele Power Wash op Lowlands vorig jaar! Bekijk de video daarvan onder aan het artikel.

LaundROO | Op Bonnaroo Music & Art Festival

De ruim 330 vierkante meter grote ruimte op het Bonnaroo Music and Art Festival, gecreëerd en geproduceerd in samenwerking met het ervaringsgerichte marketingteam van Live Nation, staat in  het hart van het outdoor campingfestival en zal een geavanceerde wash’n’fold service aanbieden en is uitgerust met in totaal 50 LG wasmachines en drogers, samen met LG Styler kledingverzorgingssystemen, naast andere interactieve elementen. De van airconditioning voorziene lounge zal ook worden uitgerust met oplaadpunten voor mobiele telefoons, interactieve gaming stations met LG OLED-tv’s, hangplekken voor binnen en buiten en nog veel meer. De ‘experience van LG USA’ staat open voor alle festivalgangers. LG USA is de officiële wasmachine en officiële tv-partner van Bonnaroo 2018.

“Bij LG willen we het dagelijks leven leuker maken met onze geavanceerde innovaties die snel werken, zodat consumenten meer tijd kunnen besteden aan het genieten van de ‘goede momenten van het leven’, zegt Dave VanderWaal, senior vice president marketing, LG Electronics USA. “Op het Bonnaroo Music & Arts Festival dit jaar demonstreren we de kracht van LG-wasmachines en nodigen festivalgangers uit om plezier te maken, zichzelf te zijn en #GetDirty – want hoe vies of druk het leven ook wordt, LG zorgt voor schone kleren op de dansvloer en thuis.”

LaundROO | Vintage kledingruil

LG heeft de expertise van de vintage winkel What Goes Around Comes Around ingeschakeld waardoor er voor de ‘vintage clothing swap’ zo’n 2.500 kledingstukken ter plekke aanwezig zijn.  Festivalgangers worden aangemoedigd om een ​​bezoek te brengen aan stylisten in de LaundROO Lounge om een ​​look te kiezen uit de LG-kast die het beste hun festivalidentiteit vastlegt. Bezoekers wisselen hun eigen kleding uit, die vervolgens wordt gewassen in LG-wasmachines en -drogers voordat ze op het rek gaan voor andere festivalbezoekers! Wat zorgt voor een voortdurend bijgevulde en verse selectie van kledingstukken. Resterende kleding wordt aan het einde van het festival schoongemaakt en gedoneerd aan een lokale liefdadigheidspartner.

Slimme keuze

LG wasapparatuur, waaronder de wasmachines, drogers en LG Stylers die bij Bonnaroo worden gebruikt, zijn uitgerust met LG SmartThinQ ™ Wi-Fi-connectiviteit met slimme functionaliteiten om het consumenten gemakkelijker te maken onderweg, inclusief functies zoals: aangepaste cycli die kunnen worden gedownload , statusmeldingen, starten en stoppen op afstand en volgen van energieverbruik. Nieuw in 2018; LG’s aanpak met een open platform, open partnership en  connectiviteit maakt het mogelijk LG SmartThinQ ™ -producten via spraakopdrachten (via Amazon Alexa en Google Assistent) te controleren. Ook de LG SmartThinQ mobiele app biedt consumenten nieuwe manieren om het leven gemakkelijker en beter te maken.

Made  in Tennessee

Tennessee is de Amerikaanse thuisbasis van de huishoudelijke apparaten van LG. Het sponsorschap van het Bonnaroo Music & Arts Festival 2018 in Manchester is mede bepaald door de naderende voltooiing van de nieuwe fabriek van LG huishoudelijke apparaten in het nabijgelegen Clarksville in Montgomery County. De nieuwe fabriek, op een terrein van ruim 900.000 vierkante meter, zal één van de meest geavanceerde productie-installatie voor wasmachines ter wereld zijn en brengt 600 voltijdbanen naar het gebied. Vanaf later dit jaar zal de fabriek beginnen met het produceren van wasmachines met de mogelijkheid om jaarlijks meer dan een miljoen LG wasmachines te produceren.

Een vergelijkbaar initiatief was de Miele Power Wash tijdens Lowlands vorig jaar:

 

Website: LG USA

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.