LaundroMatch | Heineken verandert wasserettes in Korea in 24-uurs sportbars

25-4-2024

  • Heineken LaundroMatch at a WashEnjoy laundromat - credits PRNewsfoto HERD MSLHeineken LaundroMatch at a WashEnjoy laundromat - credits PRNewsfoto HERD MSL

Vorige week veranderde Heineken® 24 uurs wasserettes in sportcafés zodat de meest toegewijde voetbalfans van Korea de UEFA Champions League konden volgen. Geïnspireerd op het feit dat Azië de thuisbasis is van een aantal van ’s werelds meest ‘hardcore’ voetbalfans – zo toegewijd dat ze om 3 of 4 uur ’s nachts wakker worden om live UEFA Champions League wedstrijden te kijken – wilde Heineken® een locatie bieden waar fans UEFA Champions League wedstrijden konden kijken. Wanneer de meeste bars gesloten zijn en alleen thuis kijken de enige andere optie is, creëerde Heineken® ‘LaundroMatch’.

Leestijd: 1 minuut

LaundroMatch is een samenwerking met WashEnjoy

In samenwerking met WashEnjoy, één van de grootste wasserette franchises van Zuid-Korea, transformeerde Heineken 24-uurs wasserettes in 24-uurs sportbars op locaties verspreid over het hele land.

“Heineken® gelooft dat een ‘echte hardcore’ voetbalfan niets te maken heeft met hoe je eruit ziet, maar met hoe je je gedraagt – iedereen die op belachelijke uren opstaat om naar zijn team te kijken, zijn huisdieren naar zijn iconen vernoemt of tijdens wedstrijden zijn gelukssokken draagt, wordt als hardcore beschouwd. We wilden de hardcore fans van Azië eren, zij beleven deze sport echt, op een positieve en soms eigenzinnige manier. En wat is er eigenzinniger dan de hele nacht op blijven om de UEFA Champions League te kijken in een wasserette?”, aldus Giwoun Park, Marketing Director bij Heineken® Korea.

Tijdens het event  om 3 uur ‘s ochtends (KST) op 10-11 april stroomden fans toe in het WashEnjoy Laundry Park op 6 Beobwon-ro 4-gil, Songpa-gu, Seoul, in Zuid-Korea om de teams te zien strijden in twee verschillende wedstrijden. Er zijn ook vier geheel verzorgde reizen naar de finale van de UEFA Champions League 2024 op 1 juni te winnen: een droombelevenis. Bekijk de advertentie hieronder, de tekst gaat verder onder de video, met hierin hoe de fans gratis SPOTV-abonnementen voor 30 dagen kunnen winnen.

Vanaf nu tot juni kunnen de echte hardcore fans van Zuid-Korea QR-codes scannen bij WashEnjoy wasserettes in het hele land om toegang te krijgen tot gratis SPOTV-abonnementen voor 30 dagen, zodat ze kunnen genieten van de kwart- en halve finales van de UEFA Champions League bij een Heineken® LaundroMatch in de buurt.

Heineken® is al lange tijd sponsor van de UEFA Champions League en lanceerde onlangs in februari 2024 een wereldwijde campagne genaamd ‘Cheers To The Real Hardcore Fans‘, waarin opnieuw wordt gedefinieerd wat het betekent om een ‘echte hardcore fan’ te zijn in een poging om voetbal meer inclusief te maken. Met de lancering van ‘LaundroMatch’ brengt Heineken® het ‘Cheers To The Real Hardcore Fans’-platform naar Azië met als doel in contact te komen met een breder scala aan fans wereldwijd en Heineken® het wereldwijde favoriete bier te maken tijdens de UEFA Champions League.

Website: Heineken en WashEnjoy

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.