Lach de ballen uit je broek

20-4-2015

  • Lach de ballen uit je broek
  • Lach de ballen uit je broek

Op de ‘Wereldlachdag’ (de eerste zondag in mei) deelt Herengracht Restaurant & Bar in Amsterdam gratis bitterballen uit.
Herengracht Restaurant & Bar in Amsterdam ligt pal aan de Herengracht en op de hoek van het Koningsplein. De ideale plek voor een korte tussenstop tijdens het varen op de grachten. Herengracht lanceert deze lente dan ook een speciaal bootcateringmenu zodat men op het water kan genieten van een lekkere lunch en de heerlijke happen van de Herengracht. Om het bootcateringseizoen feestelijk in te luiden deelt de Herengracht, in samenwerking met Oma Bobs, op 3 mei gratis bitterballen uit aan boten op de Herengracht en bezoekers van Herengracht Restaurant en Bar.

Het bootcateringseizoen ludiek starten met ‘Lach de ballen uit je broek’

Wereldlachdag is in 1998 opgericht onder het motto: “We lachen niet omdat we gelukkig zijn, we zijn gelukkig omdat we lachen” en vindt elk jaar plaats. Op 3 mei kunnen boten op de Herengracht en bezoekers van Herengracht Restaurant en Bar daarom tussen 14:00 en 18:00 hun gratis portie bitterballen halen. “We gaan bitterballen uitdelen om het bootcateringseizoen feestelijk in te luiden en omdat we natuurlijk meer lachen als we weer kunnen varen door het mooie weer.” aldus Wessel Kuipers, mede-eigenaar van de Herengracht.

Website: www.deherengracht.nl

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.