Krokante snacks zonder friteuse

20-8-2014

  • kwekkeboomoven-croquetten
  • kwekkeboomoven-bitterballen
  • kwekkeboomoven-kaashapjes
  • kwekkeboomoven-kiphapjes

Het was tot voor kort niet mogelijk om een snack uit de oven net zo krokant te bereiden als in een friteuse. Snackfabrikant Royaan introduceert daarom onder het merk Kwekkeboom een volledig nieuw assortiment krokante ovensnacks en –hapjes. Het assortiment zal bestaan uit snackproducten zoals kroketten, bitterballen, kip- en kaashapjes allemaal voorzien van een unieke gepatenteerde krokante-korst-technologie.
Behalve dat de snacks uit de oven gezonder zijn, is het ook handig voor bedrijven zoals luchtvaartmaatschappijen, tankstations en bioscopen. Voor deze partijen was het tot op heden niet altijd mogelijk om krokante snacks aan te bieden omdat ze niet mogen frituren, of geen frituurfaciliteiten hebben. Ondertussen serveert reisorganisatie Corendon de nieuwe snacks al en ook HMS host en bioscoop Pathé testen met de nieuwe producten. Als je de Kwekkeboom Ovenproducten zelf in huis wilt halen, moet je nog even geduld hebben; het assortiment krokante snacks is pas later dit jaar in de schappen te vinden.

Bron: Creative Venue

Website: Kwekkeboom Royaan

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.