Koppert Cress introduceert Hummus Leaves

9-7-2019

  • Squid Beet with Hummes Leaves by Koppert CressSquid Beet with Hummes Leaves by Koppert Cress
  • Hummus leavesHummus leaves
  • Fakir Bowl - Koppert Cress introduces Hummus LeavesFakir Bowl - Koppert Cress introduces Hummus Leaves
  • Mother Earth - Koppert Cress introduces Hummus LeavesMother Earth - Koppert Cress introduces Hummus Leaves

Hummus Leaves is het decoratieve, stevige blad van de oorspronkelijke kikkererwt, de bekende basis voor het populaire Hummus. Hummus Leaves kan uitstekend toegepast worden in de Aziatische en Oosterse Keuken. De blaadjes hebben een prettige bite en de volle smaak van kikkererwten, met een zout/zure nasmaak. Een welkom ingrediënt in warme en koude gerechten, vooral in combinatie met komijn, peilvruchten, pompoen, rode biet en pistachenoten.

Hummus Leaves

Hummus Leaves is het jonge blad van Cicer, de plant van kikkererwten. Het vindt ook toepassing in salades, soepen, stoofgerechten en curries. Cicer is afkomstig uit Zuidoost Turkije/Syrië.  Hummus Leaves zijn het hele jaar beschikbaar via Koppert Cress en kunnen tot een week bewaard worden bij een temperatuur tussen 2° en 7°C. Geproduceerd in een maatschappelijk verantwoorde teelt, voldoen Hummus Leaves aan de hygiënische normen in de keuken. De scheuten worden schoon en hygiënisch geteeld.

Website: Koppert Cress

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.