Komt de pupcakes trend overwaaien naar Europa?

28-10-2015

Komt de trend van pupcakes en homemade hondenkoekjes ook naar Europa? En wat kan een horecaondernemer hiermee?

Pupcakes, het moet niet gekker worden

Dat hondenbaasjes in Amerika hun honden graag verwennen, is algemeen bekend. Hondenkleertjes, zelfs van bekende designers zijn er overal te koop. En sinds de baasjes gek zijn op cupcakes zijn er ook pupcakes. Soms gaan de Amerikaanse hondenliefhebbers nog een stapje verder met feestjes voor de hond, inclusief pupcakes en homemade hondenkoekjes. Terwijl op 4 oktober, dierendag, de meeste huisdieren in Europa alleen een bot of een extra aai krijgen. Toch zijn alle foto’s op Pinterest wel leuk om te zien!

Pupcake als inspiratie voor de horecaondernemer

Maar hoe leuk zou het zijn als jou strand- of koffietent in de buurt is van een uitlaatgebied voor honden, ook een menukaart heeft voor de hond? En dan hebben wij het niet over een standaard koekje uit de winkel, maar een homemade ‘Pupcake’-kaart. Dan kan het baasje zijn of haar hond trakteren! Op Pinterest zijn heel veel verschillende recepten te vinden van pupcakes en hun icings.

In Amerika vieren ze de meeste feesten groter dan in Europa dus het zou al ontzettend leuk zijn als je op je terras één of twee pupcakes serveert voor men’s bestfriend. Wel een gastvrij gebaar!

Kijk op ons Pinterest board voor pupcake inspiratie.

Website: Pinterest

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.