Klooster Summer Festival bij hotel The Anthony in Utrecht

1-8-2022

  • Garden Yard at hotel The Anthony in UtrechtGarden Yard at hotel The Anthony in Utrecht

Wie van muziek houdt, kan deze zomer in Utrecht volop genieten van muziek in veel verschillende stijlen op het Klooster Summer Festival bij het hotel The Anthony. Het sfeervolle hotel organiseert in augustus en september elke week een- à tweemaal per week een muzikaal evenement, in samenwerking met Utrechtse partners zoals brouwerij vandeStreek.

Leestijd: 1 minuut

Hotel The Anthony | Verbinding zoeken met buurt en stad

Wouter Visser, general manager van hotel The Anthony: “Dit muziekfestival is een nieuw project waarmee wij de verbinding zoeken met de buurt waarin ons hotel ligt en in breder verband met de inwoners van de stad Utrecht. Het past in het rijtje van culturele initiatieven die wij eerder al organiseerden: ons foodfestival, onze filmdagen en onze wisselende exposities van kunst.”

Het zomerse muziekfestival startte op vrijdag 29 juli met een live-optreden op het voorterras door het duo Olina Acoustic, dat in meerstemmige zang ondersteund door gitaar popklassiekers van toen en nu bracht. Op de vrijdagen zijn de optredens in wisselende muziekstijlen op het voorterras, met per optreden aangepaste hapjes. Onder de noemer Easy Sunday Afternoon treedt in de binnentuin elke zondag een jazzband op van 12.00-16.00 uur.

Over hotel The Anthony

The Anthony is een luxueus hotel met een monumentaal karakter en een hip interieur, gevestigd in een voormalig Utrechts klooster uit 1908. Dat hoorde bij de tegenovergelegen Sint-Antoniuskerk en fungeerde vooral langdurig als schoolgebouw. Na een grondige renovatie in 2019 is het gebouw behoorlijk veranderd, “maar the holy spirit of home is intact gebleven”, aldus Wouter Visser. Doordeweeks biedt het hotel plaats aan zakenreizigers en in het weekend aan mensen die voor hun plezier een weekendje Utrecht doen.

Houdt hun instagram of website in de gaten voor wie er komt optreden! Op de website vind je binnenkort ook meer informatie over rondleidingen door het historische gebouw. Als je verzekerd wilt zijn van plaatsen kan je ook reserveren per mail naar info@brasseriemonk.nl.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Anthony Hotel (@theanthonyutrecht)

Website: The Anthony.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.