Klassieke ‘unboxing’ bij McDonald’s | Adult Happy Meal

5-12-2023

  • the Kerwin Frost Box – a one-of-a-kind global collaboration with artist Kerwin Frostthe Kerwin Frost Box – a one-of-a-kind global collaboration with artist Kerwin Frost

In 2022 kwam McDonald’s in de Verenigde Staten met hun eerste ‘Adult Happy Meal’. Hiermee gaven zij hun volwassen fans de kans om het gevoel van het openen van een Happy Meal®- box opnieuw te beleven, met name natuurlijk om te zien welke verrassingen erin zaten! De Cactus Plant Flea Market Box was de eerste Adult Happy Meal. Dit jaar brengen ze de nostalgie terug met de hulp van de visionaire kunstenaar Kerwin Frost en enkele zeer speciale Buddies.

Leestijd: 2 minuten

De Kerwin Frost Box | Maak kennis met de Buddies

De Kerwin Frost Box bevat de keuze uit 10 Chicken McNuggets® of een Big Mac®, hun beroemde frietjes, een frisdrank en een McNugget Buddy verzamelobject – deze zijn voor het eerst in meer dan 25 jaar weer beschikbaar. Maar deze keer zijn de buddies ontworpen in samenwerking met Kerwin Frost.

Kerwin Frost is opgegroeid in Harlem, New York, en herinnert zich zijn McNugget Buddy-collectie als een bron van creatieve inspiratie. Logisch dus dat McDonald’s de Buddies terugbrengt, en daarmee ook de ‘Frost Way’ introduceert. Een plek waar iedereen welkom is om zichzelf te zijn. Geïnspireerd op Kerwin’s kinderervaringen en zijn overtuiging dat iedereen zich vrij moet kunnen uiten, zijn de Buddies voorzien van mix-and-match outfits. De Buddies:

Kerwin Frost – De burgemeester van Frost Way, is een ware kampioen van de Buddies en stimuleert hen om zichzelf te zijn. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met het toevoegen van kunst aan zijn collectie of het opknappen van de buurt.

Don Bernice – De wijze stylist, een ervaren modeontwerper die alle outfits voor de Buddies in Frost Way creëert, terwijl ze ook strenge adviezen geeft (die wel altijd aardig zijn!). Per slot van rekening is zij de ‘don’ – de allerbeste!

Uptown Moe – De held van de buurt, de no-nonsense, straatwijze kerel in Frost Way die iedereen kent en waardeert. Hij staat ook bekend om zijn spontane, motiverende toespraken.

Waffutu – De nieuwsgierige optimist, die opgroeide in Frost Way en werd opgevoed door de hele buurt. Ze verspreidt overal positiviteit en kan met een zwaai van haar toverstaf en een kanteling van haar kroon elke frons omkeren.

BRRRICK – De coole gast, de avontuurlijke Buddy in Frost Way. Hij spreekt in woordspelingen, houdt van nieuwe dingen proberen en techno muziek. Hij is stiekem nerveus, maar blijft altijd cool onder druk.

Darla – De dromer, een zachtaardige maar zelfverzekerde zangeres die naar Frost Way verhuisde om haar droom, om een superster te worden als de leadzangeres van ‘The Frostettos’, na te jagen. Als ze niet op het podium staat, runt ze de lokale McDonald’s in Frost Way – waar ze elke maand medewerker van de maand is!

Adult Happy Meal met McNugget Buddies

“Met de Cactus Plant Flea Market Box van vorig jaar hebben we de herinnering aan de vreugde van het openen van een Happy Meal voor fans van alle leeftijden ontsloten,” aldus Tariq Hassan, Chief Marketing and Customer Experience Officer van McDonald’s USA. “Fans vertelden ons dat ze die typische kinderervaring opnieuw wilden ervaren. Gaaf dus om samen met Kerwin te werken aan deze nieuwe versie, waarin hij zijn eigen jeugdherinneringen aan McDonald’s tot leven brengt met nieuwe McDonald’s personages, en zo onze fans onderdompelt in de wereld van Frost Way.”

De McNugget Buddies werden voor het eerst geïntroduceerd in 1988 als onderdeel van een tijdelijke Happy Meal met tien verschillende McNugget Buddy-verzamelobjecten. Ze stonden ook toen het best bekend om hun gekke avonturen en persoonlijkheden, wilde verbeeldingen en verwisselbare outfits.

“Ik ben altijd al dol op McDonald’s geweest. Ik had zelfs mijn eigen Ronald McDonald-pop die ik meenam naar de fotodag op school, en het was mijn droom om alle McNugget Buddies te verzamelen,” aldus Kerwin Frost. “Dat ik nu mijn eigen speciale set Buddies mocht bedenken, die elk verschillende aspecten van zelfexpressie vertegenwoordigen, is een beetje onwerkelijk en een droom die uitkomt. McDonald’s is vanaf dag één een geweldige partner geweest, en ze hebben me echt toegestaan om zonder grenzen te creëren. Ik hoop dat de Kerwin Frost Box mensen zal inspireren om hun creativiteit te koesteren en niet bang te zijn om de wereld te laten zien wie ze werkelijk zijn.”

McDonald’s X Kerwin Frost | McNugget Merchandise om te matchen

Fans in geselecteerde wereldmarkten kunnen ook hun stijl uiten met de, op maat gemaakte, McDonald’s x Kerwin Frost merchandise. Dit omvat een verscheidenheid aan items van de McNugget Buddy-collectie, evenals enkele iconische vintage stukken uit Kerwins eigen archief. Daarnaast brengen McDonald’s x Kerwin Frost een nieuwe schoenmodel uit: de Fry Guy-schoenen (zoals te zien op de Kerwin Frost McNugget Buddy). Ontdek de limited edition collectie op kerwinfrost.com – beschikbaar voor klanten in de VS, Canada, Mexico en Australië vanaf 11 december, zolang de voorraad strekt.

Adult Happy Meal voor een creatief doel

De Kerwin Frost Box draagt ook bij aan het versterken van kunstenaars in lokale gemeenschappen door samen te werken met de Harlem Arts Alliance (HAA), een non-profitorganisatie uit New York die een essentiële rol speelt in het leven van opkomende en gevestigde kunstenaars. Ter ere van de samenwerking van McDonald’s met Kerwin wordt er een donatie gedaan aan de Harlem Arts Alliance om creativiteit te stimuleren en zelfexpressie te inspireren bij jongvolwassenen die opgroeien in Harlem, waar Kerwins creatieve reis begon.

Haal de Kerwin Frost Box bij deelnemende McDonald’s restaurants vanaf 11 december zolang de voorraad strekt en ontdek welke McNugget Buddy het beste bij je past. Zoals McDonald’s aangeeft: er schuilt in iedereen wel een beetje van een McNugget Buddy!

We schreven eerder over andere inspirerende evenementen en gebeurtenissen van McDonald’s.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.