KINGSTAIRS | Burger King liet Uber Eats gratis Whoppers bezorgen in de Bronx

17-1-2020

Om de dvd-release van de film Joker te vieren, gaf Burger King gratis Whoppers weg aan de inwoners van de Bronx in New York City. Dit omdat ze de afgelopen maanden hebben geleden onder de enorme hoeveelheden toeristen van over de hele wereld die de ‘Jokertrappen’ op Shakespeare Avenue kwamen beklimmen! Iedereen die in hetzelfde stadsdeel woont als de door de film beroemd geworden trap kon tot 12 januari een gratis Whopper laten bezorgen door Uber Eats als ze de code KINGSTAIRS gebruikten.

Weer een mooi voorbeeld van een virale marketingcampagne om een ​​lokaal gebeuren te promoten. Dus als jouw stad zijn eigen bijzondere omstandigheden heeft… zoals bijvoorbeeld beroemde Instagram-plekken, verzin dan hoe je dit kunt gebruiken om je product te promoten via sociale media. En we weten allemaal dat inwoners van steden als Amsterdam, Barcelona, ​​Parijs enz. ‘lijden’ vanwege de toestroom van toerisme. Speel ermee!

KINGSTAIRS of ‘Joker Stairs’

De boodschap van de video, die ook een knipoog heeft naar Ronald McDonald’s (de belangrijkste rivaal van Burger King): “Beste Bronx, we weten dat clowns vervelend kunnen zijn”, waarna je de koning op de trap ziet dansen. “Maar maak je geen zorgen. Als je in de Bronx woont, gebruik dan de code KINGSTAIRS op Uber Eats om een ​​gratis Whopper te krijgen. En glimlach.”

Sinds de film ‘Joker’ vorig jaar in de bioscoop kwam, ging de trap van een lokaal monument naar een erg bekende Instagram-plek. En er zijn een heleboel bekende filmtrappen, zoals de ‘Rocky steps’ bij het Philadelphia’s Museum of Art. Wanneer je Philly bezoekt, sta je verbaasd door de busladingen toeristen die foto’s maken op deze trappen! En zo zijn er veel meer beroemde plekken waar elke zichzelf een beetje serieus nemende toerist een selfie gemaakt moet hebben!

Bekijk hier de video:

Website: Burger King

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.