KFC zegt: ‘Ja ik wil’ tegen nieuwe bruiloft service

15-10-2019

  • 'Put a wing on it' - KFC Weddings
  • KFC Weddings Vogue
  • KFC Weddings
  • KFC Weddings

KFC geeft Australiërs de kans ‘to put a wing on it’ en komt met hun gloednieuwe bruiloft service. KFC-fans uit Australië kunnen via de website een aanvraagformulier indienen waarin ze in max. 200 woorden vertellen waarom zij de ultieme KFC-bruiloft willen. Omdat er slechts zes bruiloften beschikbaar zijn moeten de geliefde paren die klaar zijn om de sprong te wagen zich snel aanmelden. Winnaars worden beoordeeld op hun originaliteit en creativiteit.

KFC bruiloft met foodtruck, fotocabine en muzikaal entertainment

Tijdens de bruiloft zal er een KFC Food truck aanwezig zijn die zorgt vers bereidde Kentucky Fried Chicken. Daarnaast wordt de bruiloft met een KFC thema aangekleed met o.a. een KFC fotocabine om alle mooie herinneringen vast te leggen, speciaal ontworpen KFC buckets. Ook zal er muzikaal entertainment aanwezig zijn om de eerste dans in ware stijl te laten beginnen. Net als bij de KFC vestigingen staat de deur open voor iedereen ongeacht geslacht, seksuele voorkeur, religie of leeftijd… zolang je natuurlijk ouder bent dan 18 jaar.

Bij KFC draait het allemaal om volop genieten van het leven en we waren gevleid dat zoveel van onze Aussie fans ons vroegen deel uit te maken van hun grote dag. In de loop der jaren hebben we een aantal fantastische Facebook-reacties gezien maar ook ongelofelijke aanzoeken voorbij zien komen in onze restaurants in Australië en de rest van de wereld. Toen we dit zagen dachten we, laten we een KFC Wedding-service maken! We vinden het belangrijk dat dit niet eenmalig is, we willen zoveel mogelijk fans de kans geven op een KFC Wedding en daarom is onze wedding service acht maanden beschikbaar voor iedereen die in Australië woont.” Aldus, Managing Director bij KFC Australië, Nikki Lawson.

Website: KFC

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.