KFC en Moederdag | Een Kentucky Fried Buckquet van Proflowers®

28-4-2022

  • Kentuckey Fried Buckquet - KFC X ProflowersKentuckey Fried Buckquet - KFC X Proflowers
  • Kentuckey Fried Buckquet - KFC X Proflowers

Deze Moederdag helpen KFC en Proflowers iedereen in Amerika om hun moeder te verwennen – ze introduceren het Kentucky Fried Buckquet, een DIY bos bloemen dat bestaat uit deels gefrituurde kip en deels verse bloemen, ideaal voor die moeders die fan zijn van de kip van KFC.

Alleen verkrijgbaar in de VS, maar misschien is het een inspiratiebron voor lokale restaurants om samen met een andere ondernemer een geweldig Moederdagcadeau te verzinnen? Welke moeder zou het niet heerlijk vinden om uit eten te gaan en bloemen, parfum, chocolade of…. te ontvangen?

1 minuut gelezen

Een KFC Sides Lovers Meal en een Kentucky Fried Buckquet voor moeder dit jaar?

Bestel een KFC Sides Lovers Meal voor Moederdag via de mobiele app of de website van KFC (aanbieding alleen online, niet beschikbaar in restaurants) tussen 1 en 3 mei en ontvang een promotiecode om je eigen gratis Kentucky Fried Buckquet-kit van Proflowers te verzilveren.* De Kentucky Fried Buckquet kit van Proflowers bestaat uit 12 kleurrijke en mooie rozen, een glazen vaas, een KFC vaas sticker, acht spiesjes (KFC’s wereldberoemde gefrituurde kip apart gekocht en niet inbegrepen in de kit) en een kaart om je moeder te vertellen hoeveel je van haar houdt.

De KFC Sides Lovers Meal is ideaal voor Moederdag brunch, lunch of diner, omdat iedereen kan genieten van hun keuze. De Sides Lovers Meal bestaat uit acht Extra Crispy™ tenders of acht stukken KFC gefrituurde kip (Original Recipe® of Extra Crispy™), vier vers gebakken koekjes, en je keuze uit grote bijgerechten (Secret Recipe Frites, Mac & Cheese, Cole Slaw, en Aardappelpuree met of zonder jus, en meer).

Combineer de Sides Lovers Meal met een Kentucky Fried Buckquet-kit, voor een DIY-arrangement dat je voor je moeder kunt maken met de kip van KFC en de rozen en benodigdheden door Proflowers. Eenmaal in elkaar gezet, bestaat het Buckquet uit KFC Extra Crispy kiptenders en in een vaas gestopt in combinatie met een dozijn veelkleurige rozen, waardoor moeder deze Moederdag echt even aan de gefrituurde kip en rozen zal willen ruiken.

Hoe kun je je moeder verrassen met een boeket?

Waarom “Buckquet”, vraagt u zich misschien af? Nou, zoals bij elk iconisch duo (Kravis, Bennifer, Brangelina, enz.) combineer je de twee iconen – in dit geval ‘bucket’ en ‘bouquet’ – om buck∙kay te krijgen. Hoe verras je moeder met een Sides Lovers Maaltijd en haar eigen Kentucky Fried Buckquet:

Stap 1: Bestel tussen 1 en 3 mei online een Sides Lovers Meal via een bestelling of Quick Pick-Up te plannen op de KFC mobiele app of KFC.com voor het Moederdag weekend (of wanneer je ook van plan bent het te vieren!). Vergeet niet om extra kip toe te voegen, als je van plan bent om je Buckquet te vullen met alle acht spiesen van kip!

Stap 2: Zodra uw bestelling is voltooid, controleert u uw e-mail voor een speciale code en uw link naar Proflowers om uw levering te plannen voor het gratis Kentucky Fried Buckquet-arrangement, dat rechtstreeks wordt verzonden naar jou en klaar is om te worden samengesteld – je hoeft alleen maar kip toe te voegen!

Stap 3: Zodra u de kip van KFC en de Buckquet-rozen en -materialen van Proflowers heeft, stel je het Kentucky Fried Buckquet samen en verras je daarmee je moeder.

Stap 4: Maak een paar foto’s van haar reactie en tag @kfc op social media met #KFCMothersDay.

KFC & Moederdag

Sinds 1952 brengt KFC families samen voor Moederdag met een bucket van haar wereldberoemde gefrituurde kip. KFC verkoopt elke Moederdag bijna 400.000 emmers gebraden kip, waarmee het één van de beste verkoopdagen van het jaar is. Op dezelfde manier is Moederdag ook de drukste dag van het jaar voor Proflowers, de bestemming voor verse, leuke Moederdagbloemen en -geschenken. Met gebraden kip en bloemen als twee favorieten voor deze speciale dag, is het samenbrengen van dit onwaarschijnlijke paar via deze samenwerking een match gemaakt voor moeder.

*Om in aanmerking te komen voor een inwisselcode voor een gratis Buckquet van Proflowers.com, dat bestaat uit een boeket van 12 verse rozen in een doorzichtige vaas, samen met spiesjes en een KFC-sticker en -kaart (bij het BUCKQUET is GEEN VOEDSEL inbegrepen), moet je tussen 1 en 3 mei een Sides Lovers Meal kopen via KFC.com of de KFC-app. Na aankoop ontvangt u een e-mail met een inwisselcode en een link om uw Buckquet van Proflowers te bestellen en de bezorging ervan te plannen. Buckquets moeten worden ingewisseld voor donderdag 5 mei om 14.00 uur ET en zijn alleen beschikbaar voor levering in de continentale VS tussen dinsdag 3 mei – vrijdag 6 mei 2022. Beperkt tot 1 inwisselcode per persoon. Alleen bestellingen in de V.S. komen in aanmerking, zolang de voorraad strekt. Buckquet items zijn niet bedoeld voor consumptie.

Dit zijn alle artikelen die we hebben geplaatst over KFC.

Website: KFC & Proflowers 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.