Keuzestress voorkomen met Fooji

5-6-2015

Door een emoji te twitteren naar Fooji kun je eten bestellen met een simpele afbeelding.

Keuzestress bij bestellen

Hoewel de emoji bestelservice in eerste instantie als een grap klinkt, maakt het de keuze bij bezorgmaaltijden flink gemakkelijker. De keuzestress bij het bestellen kan voor sommigen een flinke kwelling zijn. Met het water in de mond door alle bezorgpagina’s van lokale restaurants browsen terwijl je gewoon zo snel mogelijk het beste en lekkerste wil eten.

Wekelijks vernieuwd

In Nederland hebben we mazzel met Thuisbezorgd.nl, dat de keuze voor bezorgmaaltijden veel gemakkelijker maakt. Maar zelfs op die website is het selecteren van een specifiek gerecht soms nog best lastig. Fooji heeft een bijpassend gerecht van vijftien dollar voor iedere food emoji, dat wordt bezorgd door een lokaal ‘top rated’ restaurant. Wekelijks verandert de maaltijd- en restaurantkeuze per emoji.

Achtergrond en beschikbaarheid

Fooji is bedacht door Gregg Morton en Erik Zamudio en is voorlopig alleen beschikbaar in New York. Met de bestelservice willen ze lokale restaurants de mogelijkheid geven om partij te kunnen bieden aan de grote spelers. Daarnaast willen ze het bestelproces versimpelen. De app is (nog) niet bedoeld voor mensen die speciale dieetwensen hebben.

Website: Fooji

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.