Kellogg’s heeft een all-day Cereal Café op Times Square geopend

13-7-2016

Kellogg’s, het bedrijf dat Amerika’s favoriete ontbijtgranen zoals onder andere Frosted Flakes, Rice Krispies, All Bran, Coco Pops en Fruit Loops maakt, heeft zijn allereerste all-day Cereal Café op Times Square geopend op Independence Day, 4 juli.

All-day Cereal Café

Kellogg’s heeft samen met Christina Tosi, chef en eigenaar van de Milk Bars in New York, Washington DC en Toronto, de receptuur ontwikkeld. Ze ontwikkelden een aantal unieke combinaties met de ‘standaard’ ontbijtgranen. Frosted Flakes kan bij het all-day Cereal Café bijvoorbeeld worden gecombineerd met geroosterde pistachenoten, citroenschil en tijm. Maar er is ook een bowl met Rice Krispies, ijs, aardbeien en de steeds populairder wordende Matcha poeder te krijgen. Ook op het menu: pistache & citroen gecombineerd met de Special K granen of kies voor de The Circus – Raisin Bran ontbijtgranen met geroosterde pinda’s en bananen chips. Wat wij zouden willen proberen is de Chai Line – Crispix met verse perziken en chai thee poeder. Een regular bowl kost $ 7,50 en een small bowl $ 6,50. Bij elke bowl krijg je een 12-ounce melkpakje. Je kunt ook kiezen om je ontbijtgranen met yoghurt te eten of zelfs met softijs.

Net zoals in de verpakkingen van Kellogg’s vind je in je bowl ook een cadeautje!

Gasten van het Cereal Café krijgen ook een ‘cadeautje’ in hun bowl! Meestal een kleine verrassing zoals een ringetje of bijvoorbeeld een ochtendkrant. Maar volgens het artikel in de Wall Street Journal zijn ze druk bezig om interessantere cadeautjes te bedenken, zoals bijvoorbeeld Uber giftcards of gratis kaartjes voor een musical.

All-day breakfast inspiratie

Kellogg’s maakt op deze locatie gebruik van de ‘experience economy’, de associate director marketing van het merk, Andrew Shripka: “Dit is story-doing versus storytelling, we hadden natuurlijk ook recepten op de doos kunnen printen maar dit is zoveel krachtiger.”

In Londen is het Cereal Killer Café gevestigd op zelfs 2 locaties! Bekijk deze video over dit café.

In 2014 bezochten we de Chobani, de Griekse yoghurt Company dat een café heeft in SoHo, New York City. Ze creëerden een zelfde soort verhaal rondom hun yoghurt. Ze serveren hier de meest fantastische combinaties met hun beroemde Griekse yoghurt en je kunt ook je eigen yoghurt samenstellen. Chobani is erg populair, het opende in 2012 en verdubbelde hun grootte het jaar erop! Zou de Kellogg Company hierdoor geinspireerd zijn? Feit is dat ze werden geconfronteerd met dalende omzetten!

In hetzelfde jaar bezochten we ook een ‘havermout’ (oatmeal) café, waar allerlei ingrediënten werden toegevoegd aan een bowl met warme havermout. En hoewel ik niet echt een warme havermout fan ben, heb zelfs ik genoten van mijn oatmeal bowl in dit charmante en kleine café. Kijk hier maar eens naar de smaken die zij serveren!

Misschien een idee om in Nederland een ‘beschuit’ Café te beginnen!

Bron: The Wall Street Journal

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.