Jong Keukengeweld eindfeest

14-11-2014

Een party door chefs voor chefs & foodies bij Café d’Anvers in Antwerpen.

Jong Keukengeweld

Ook dit jaar was er weer een editie van Jong Keukengeweld door Toerisme Vlaanderen. Op zaterdag 15 november loopt de actie af en daarom wisselen enkele chefs hun potten en pannen in voor draaitafels op zondag 16 november. Nick Bril (The Jane) vind je die avond terug behind the decks. De cocktails zijn van de hand van de mixologists van o.a. The Jane, The Pharmacy en Jigger’s, en er is ook een ruime keuze aan speciaal bier. Verder kan je er proeven van de creaties van onder andere Foodpairing.com (BE), De Kromme Watergang (NL), Cuchara (BE), Fleur de Sel (BE), Kazen van Tricht en nog veel meer.

Toerisme Vlaanderen

Meer dan 7.000 jongeren van 18 tot 30 jaar hebben zich sinds 1 oktober culinair laten verwennen bij de Jong Keukengeweld-chefs tegen een voordeeltarief. Jong Keukengeweld promoot de culinaire beleving van Vlaanderen in binnen- maar ook in buitenland. De Antwerpse chefs Dennis Broeckx en Seppe Nobels trokken naar Moskou om daar de aftrap te geven van de internationale campagne.

Café d’Anvers

Café d’Anvers in Antwerpen is komende zondag dus een culinair walhalla met top beats gebracht door chefs. Denk aan fancy cocktails, top food, funky muziek, en dat alles gedurende enkele uurtjes ondergebracht onder één dak. Het chefs-voor-chefs feestje doet denken aan de Unlimited lobster night begin dit jaar bij Bridges.

Bron: www.facebook.com/jong.keukengeweld

Website: Tickets

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.