Joepies, de lekkerste broodsnoepies!

11-3-2016

Leuk idee, kleine snackbroodjes in een puntzak. DANVO Bakeries lanceerde 10 maart een nieuwe, unieke innovatie op snackgebied, de ‘Joepies’. Joepies, eenhapsbroodjes die bestaan uit brooddeeg aangevuld met vers fruit en kruiden. 

Joepies in 3 smaken

Het assortiment Joepies bestaat uit drie smaken. Een hartige variant met verse bosui, Italiaanse kruiden en kaas, een zoete variant met verse stukjes appel en kaneel en een fruit variant met vijg en rozemarijn. Doordat de smaken verschillen, kunnen de Joepies de hele dag door gegeten worden. Als snack of als tussendoortje, maar ook bij de koffie, hightea of bij een nagerecht. Daarnaast zijn er speciale Joepies puntzakken beschikbaar. Ideaal voor sportevenementen, catering en pretparken. De puntzakken hebben ook een speciaal vakje voor een saus. De Joepies zijn vernoemd naar Joep van Iersel, die al jaren bekend staat als een echte lekkerbek, hij heeft dan ook mee gedacht over deze verantwoorde snack. Naast de drie huidige smaken is het de bedoeling om deze gedurende het jaar verder uit te breiden met diverse smaken die gebaseerd zijn op de seizoenen. Zo wordt er bijvoorbeeld gewerkt aan speciale december varianten.

Inspiratie

Leuk een puntzak met een lekkere brood variant, inspiratie voor cateringbedrijven maar ook op het terras lijkt om een puntzakje broodstengels een leuke en lekkere snack. Noem de snacks naar de chef die ze bedacht heeft en wie weet heb jij een hardloper op je terras deze zomer! Puntzakken kun je bestellen bij Van Hoogenbemt in België. Mocht je het niet zelf willen maken dan kun je altijd nog Joepies serveren.

Website: DANVO

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.