Jaimie Oliver’s Land Rover | De perfecte SUV voor Chef’s

12-10-2017

Jaimie Oliver’s Land Rover Discovery is alsof de culinaire sector en Pimp My Ride de handen in een hebben geslagen. Chef en tv ster Jaime Oliver heeft door met Jaguar Land Rover de perfecte keuken op 4 wielen te creëren de veelzijdigheid van de Land Rover Discovery laten zien. De SUV zit vol met kook faciliteiten zoals een slow-cooker barbecue, ijsmachine en olijf olie dispenser. Hij kan zelfs boter carne terwijl je rijdt.

Jaimie Oliver’s Land Rover is een droomkeuken op wielen!

Jaguar Land Rover’s Special Vehicle Operations (SVO) werkte samen met levenslange Land Rover fan en klant, Jamie, om van zijn idee werkelijkheid te maken. “Het resultaat is werkelijk onvoorstelbaar – het is de enige Land Rover Discovery met een eigen brood toaster in het midden console en een rotisserie”. Andere faciliteiten zijn een pasta maker, kookplaat, een opvouwbare tafel en zelfs een klein werkblad. Ook heeft de auto een kruidentuintje achter de achteruit. Welke chef zou er niet zo’n auto willen?

Op  Jamie’s Food Tube channel zie je hoe het proces is verlopen en  op deze video zie je hoe Jamie ontbijt maakt met toast en gebruik maakt van de olijfolie dispenser.

Website: Land Rover

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.